Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Startpaket med basstation och en trådlös Full HD-kamera

IMOU Cell Pro - 1 Camera

  Art.nr: 1011264
 • 1080p Full HD-kamera
 • IP65-klassad
 • Rörelsedetektor och mörkerseende
 • Upp till 6 månaders batteritid
 • Lokal eller molnbaserad lagring

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kom igång med trådlös övervakning med detta startpaket från IMOU. I paketet ingår en basstation och en IMOU Cell Pro-kamera som filmar i Full HD (1080p). Kameran ansluts enkelt till basstationen via WiFi och ger dig 100 % trådlös övervakning i upp till 6 månader per laddning. Välutvecklade infraröda rörelsesensorer arbetar tillsammans med Full HD-sensorn och H.265-videokomprimering för att alltid leverera skarp och klar bild, samtidigt som nätverksbelastning, batteriförbrukning och behov av lagringsutrymme bevaras lågt.

Alltid skarp bild med Full HD 1080p

Känn dig trygg i att alla inspelningar som görs med IMOU Cell Pro är skarpa och tydliga. Full HD-sensorn har endast ett syfte, och det är att fånga kristallklar video.
Bilden visar upp skillnaden mellan HD 720p och Full HD 1080p, där det egentligen inte behöver skrivas ut att det vänster om strecket visas 720p och till höger om strecket är 1080p.

720p vs 1080p

Mörkerseende upp till 10 meter

IMOU Cell Pro har mörkerseende, vilket kameran automatiskt slår på när det blir mörkt. Mörkerseendet har en räckvidd på 10 meter från kameran, vilket gör att du även kan se långt i riktigt stora rum, eller täcka gott om mark om du har kameran installerad utomhus.

Infraröd rörelsedetektor

Kamerans infraröda rörelsedetektor aktiveras så snart rörelse inom kamerans 110° upptagningsområde upptäcks. Om sensorn känner av kroppsvärme kommer kameran börja spela in och direkt skicka en notis till din smartphone via IMOU-appen om vilken kamera (ifall du har fler än en) som spelar in och vid vilken tidpunkt inspelningen startades.

Lagring via molnet eller lokalt

Lagring av inspelad media kan antingen hanteras lokalt via basstationen eller via IMOU Cloud-tjänsten. Anslut ett USB-minne på upp till 2 TB till basstationen och lagra dina inspelade klipp från kameran lokalt. Med IMOU Cloud lagras din media säkert i molnet och du väljer själv vilket abonnemang du vill ha.

IMOU Cloud är en abonnemangstjänst som finns med 3- och 7 dagars molnsparningsintervall, vilket gör att du kan se alla filmer som spelats in de senaste 3, respektive 7 dagarna, direkt i molnet. Priserna hittar du i appen, genom att gå från "Me" > "My Cloud" > "My Plan" > "Start Now".

Du tappar ingen funktionalitet i kameran om du väljer att inte använda dig av IMOU's molnlagringstjänst. Tänk bara på att om USB-minnet skulle skadas, eller försvinna, så kan inspelat material gå förlorat.

Lagring av media via IMOU Cloud eller lokalt i basstationen

Kom igång snabbt med enkel installation

Du behöver bara följa två steg för att bli redo att sätta igång med övervakningen.

 1. Anslut basstationen till din router via den medföljande nätverkskabeln.
 2. Synka din kamera med basstationen via SYNC-knappen på kamerans baksida.

Därefter är du redo att övervaka det du vill, enkelt!

Kom igång snabbt med enkel installation

I förpackningen

 • IMOU Cell Pro
 • Batteri
 • Basstation
 • Strömadapter
 • Strömkabel
 • Nätverkskabel
 • Installationsmaterial (skruvar + fäste)
 • Snabbstartsguide 

Titta även på

Två kameror

(0 st)
 • 1080p Full HD-kameror
 • IP65-klassad
 • Rörelsedetektor och mörkerseende

3 499:-

Titta även på

Två kameror

(0 st)
 • 1080p Full HD-kameror
 • IP65-klassad
 • Rörelsedetektor och mörkerseende

3 499:-

1011264 IMOU IMOU Cell Pro - 1 Camera 1.0.03.20.10009 Kom igång med trådlös övervakning med detta startpaket från IMOU. I paketet ingår en basstation och en IMOU Cell Pro-kamera som filmar i Full HD (1080p). Kameran ansluts enkelt till basstationen via WiFi och ger dig 100 % trådlös övervakning i upp till 6 månader per laddning. Välutvecklade infraröda rörelsesensorer arbetar tillsammans med Full HD-sensorn och H.265-videokomprimering för att alltid leverera skarp och klar bild, samtidigt som nätverksbelastning, batteriförbrukning och behov av lagringsutrymme bevaras lågt. Alltid skarp bild med Full HD 1080p Känn dig trygg i att alla inspelningar som görs med IMOU Cell Pro är skarpa och tydliga. Full HD-sensorn har endast ett syfte, och det är att fånga kristallklar video. Bilden visar upp skillnaden mellan HD 720p och Full HD 1080p, där det egentligen inte behöver skrivas ut att det vänster om strecket visas 720p och till höger om strecket är 1080p. Mörkerseende upp till 10 meter IMOU Cell Pro har mörkerseende, vilket kameran automatiskt slår på när det blir mörkt. Mörkerseendet har en räckvidd på 10 meter från kameran, vilket gör att du även kan se långt i riktigt stora rum, eller täcka gott om mark om du har kameran installerad utomhus. Infraröd rörelsedetektor Kamerans infraröda rörelsedetektor aktiveras så snart rörelse inom kamerans 110° upptagningsområde upptäcks. Om sensorn känner av kroppsvärme kommer kameran börja spela in och direkt skicka en notis till din smartphone via IMOU-appen om vilken kamera (ifall du har fler än en) som spelar in och vid vilken tidpunkt inspelningen startades. Lagring via molnet eller lokalt Lagring av inspelad media kan antingen hanteras lokalt via basstationen eller via IMOU Cloud-tjänsten. Anslut ett USB-minne på upp till 2 TB till basstationen och lagra dina inspelade klipp från kameran lokalt. Med IMOU Cloud lagras din media säkert i molnet och du väljer själv vilket abonnemang du vill ha.IMOU Cloud är en abonnemangstjänst som finns med 3- och 7 dagars molnsparningsintervall, vilket gör att du kan se alla filmer som spelats in de senaste 3, respektive 7 dagarna, direkt i molnet. Priserna hittar du i appen, genom att gå från "Me" > "My Cloud" > "My Plan" > "Start Now".Du tappar ingen funktionalitet i kameran om du väljer att inte använda dig av IMOU's molnlagringstjänst. Tänk bara på att om USB-minnet skulle skadas, eller försvinna, så kan inspelat material gå förlorat. Kom igång snabbt med enkel installation Du behöver bara följa två steg för att bli redo att sätta igång med övervakningen.Anslut basstationen till din router via den medföljande nätverkskabeln.Synka din kamera med basstationen via SYNC-knappen på kamerans baksida.Därefter är du redo att övervaka det du vill, enkelt! I förpackningen IMOU Cell ProBatteriBasstationStrömadapterStrömkabelNätverkskabelInstallationsmaterial (skruvar + fäste)Snabbstartsguide  Övervakningskamera 2499 SEK 2499 NewCondition InStock
 1. Smarta Hem
 2. Övervakningskamera