Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Övervakningskamera med mörkerseende

IMOU LOOC

  Art.nr: 1010203
  • 1080p Full HD-kamera
  • IP65
  • Tvåvägskommunikation
  • Mörkerseende
649:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Imou LOOC är en övervakningskamera för utomhusbruk med mörkerseende och tvåvägskommunikation som drivs av fast strömkälla. Kameran har både en inbyggd siren, på 110 dB, och spotlight som aktiveras när rörelsesensorn känner av rörelse. Med hjälp av PIR-teknik känner kameran skillnad på djur och människor vilket gör den optimal för dig med husdjur, eller som bor nära naturen och kan ha ett eller två rådjur på besök i trädgården. LOOC har även inbyggd tvåvägskommunikation som gör att du kan skrämma bort oönskade besökare eller prata med en familjemedlem eller ett husdjur.

Avancerad H.265 kompression

Imou LOOC använder sig av den allra senaste H.265-tekniken som komprimerar videon, så att den endast tar upp 50% av lagringsutrymmet. Vilket innebär att du kan spara mer video innan du behöver tömma ditt microSD-kort.

Med Imou LOOC kan du känna dig trygg

Förutom att övervakningskameran filmar i Full HD och har riktigt bra upplösning, även i mörker, så har den även både en högljudd siren och spotlight som aktiveras när rörelsesensorn i kameran känner av rörelse. Sirenen ljuder med 110 decibel, det är lika högt som en bergborr eller rockkonsert, och skrämmer bort alla objudna gäster. För att undvika falsklarm använder LOOC en PIR-sensor, passive infra red, som känner av om rörelsen kommer från ett djur eller en människa. Du behöver inte oroa dig för att sirenen eller spotlighten ska aktiveras av ditt husdjur eller ett förbipasserande rådjur.

Kameran Imou LOOC är väderbeständig och har därför tilldelats en IP65-klassificering. Strömkabeln är dock inte väderbeständig utan behöver skyddas från väta, placera därför kameran så att kabeln hålls torr och ansluten till ett skyddat uttag.

Molnsparning

Med Imou kan du själv välja om du vill spara dina filmer på ett microSD-kort, Imou LOOC har plats för ett microSD-kort med 128 GB lagring, eller i Imou Cloud som är Imou's egna molntjänst. Via appen Imou Cloud möjliggörs även livesändningar från kameran i din smartphone, du kan även få pushnotiser i din smartphone varje gång rörelsesensorn i kameran känner av rörelse. Alla filmer som kameran spelat in, när den aktiverats av rörelse, sparas antingen på microSD-kortet eller i Imou Cloud så att du ha full tillgång till dom. Din personliga data är självklart alltid privat och delas inte med någon annan, utan det är bara du själv som har tillgång och kan se din data.

Molnsparning i Imou Cloud är en abonnemangstjänst som finns med 3 och 7 dagars molnsparning, vilket gör att du kan se alla filmer som spelats in de senaste 3, respektive 7 dagarna, direkt i molnet. Du kan även spela in på obegränsad tid i ett svep när du har ett abbonemang. Priserna hittar du i appen, genom att gå från "Me" > "My Cloud" > "My Plan" > "Start Now".

Du tappar ingen funktionalitet i kameran om du väljer att inte använda dig av IMOU's molnlagringstjänst. Tänk bara på att om SD-kortet skadas, eller försvinner, så kan inspelat material gå förlorat. Du kan spela in totalt 30 minuter i ett svep utan ett abbonemang.

Registrering av kameran för användning

Innan du kan börja använda kameran behöver du registrera den hos IMOU så den kopplas till dig som användare. På strömkabeln som ansluts till kameran finns en etikett med en QR-kod du scannar och för att slutföra registreringen.