Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

IP67-klassad övervakningskamera med inbyggda antenner

IMOU New Bullet

  Art.nr: 1014042
  • 1080p Full HD-kamera
  • PIR-baserad rörelsedetektor
  • Strålkastare och siren
  • IP67-klassad
  • Dubbla antenner
990:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

New Bullet är en pålitlig Full HD-övervakningskamera för utomhusbruk från Imou som drivs av fast strömkälla. Nästa modell i Imou's Bullet-serie kommer fullpackad med funktioner som aktivt arbetar för att avskräcka eventuella inkräktare, till exempel en rörelseaktiverad strålkastare. Strålkastaren kompletteras även av en kraftfull siren som ljuder med en ljudnivå på upp till 110 dB. En högkvalitativ bildsensor ger dig glasklara inspelningar, samtidigt som den möjliggör kamerans effektiva mörkerseende på upp till 15 meter. IP67-klassning, tvåvägskommunikation, dubbla antenner och H.265-kodek är andra funktioner som gör New Bullet till ett tryggt val för övervakning, likväl i som utanför hemmet.

IP67-klassad övervakningskamera med inbyggda antenner

Effektiv komprimering med H.265

Imou New Bullet använder sig av en komprimeringsteknik som heter H.265. Detta för att du ska få så bra bild som möjligt, utan att minnet fylls upp på direkten. H.265 gör så att inspelad data kan ta upp till 50 % mindre plats än vad som var möjligt med föregående generations komprimeringsteknik. Dra nytta av den kristallklara bilden och känn dig trygg i att mer inspelat material får plats innan du behöver tömma ditt microSD-kort.

Väderbeständig enligt IP67

För komplett övervakning kan det krävas kameror både inne i och utanför huset. Därför är New Bullet garanterat vädertålig enligt kapslingsklass IP67. Den första siffran i IP-numret talar om enhetens skydd mot fasta partiklar och den andra siffran berör vätskeskydd. Just IP67 innebär att kameran är både dammtät och vattentålig.

Väderbeständig enligt IP67

Förstärkt WiFi-signal med dubbla antenner och MIMO-teknik

En annan viktig faktor för komplett och pålitlig övervakning är att du har kameror placerade på alla viktiga områden i hemmet. Och för den som bor i en större bostad kan det resultera i långa avstånd mellan kamera och router. Två inbyggda antennenner förstärker WiFi-signalen och 2x2 MIMO-teknik tillämpas för att ytterligare motarbeta signalstörningar. Den trådlösa signalen har en räckvidd på upp till hela 100 meter, förutsatt att signalvägen är obehindrad. Det är dubbelt så långt som vad föregångaren Bullet Lite hade att erbjuda.

Hitta den bästa placeringen

Det mångsidiga fästet underlättar när det kommer till att hitta den bästa placeringen för dina kamera. Sätt kameran på väggen eller i taket, beroende på vad som passar ditt hem bäst. 

Hitta den bästa placeringen

Strålkastare, siren och varningar i realtid

New Bullet kommer utrustad med ett flertal funktioner som utvecklats för att du ska slippa agera när någon obehörig närmar sig ditt hem. Den inbyggda strålkastaren aktiveras automatiskt när rörelse upptäcks och kompletteras av en siren med en maximal ljudvolym på 110dB. Ifall inte det skulle räcka till får du även en varning skickad direkt till din smartphone när rörelsesensorn löses ut, så att du alltid har koll på läget. Kamerans passiva infraröda sensorer är dessutom speciellt designade för att minska risken för falska och irrelevanta varningar.

Upp till 15 meters mörkerseende

Den högkvalitativa bildsensorn arbetar tillsammans med inbyggda infraröda lampor för att möjliggöra ett mycket effektivt mörkerseende. Under kvälls- och nattetid ser kameran upp till 15 m långt, för att kunna varna dig i god tid om något skulle vara påväg att hända.

Upp till 30 meters mörkerseende

Tvåvägskommunikation

Tvåvägskommunikation innebär att kameran är utrustad med både en mikrofon och en högtalare, en kombination som tillåter kommunikation likväl från som till kameran. Om du skulle få en notis om att kameran snappat upp någonting så kan du inte bara se vad som försiggår, du kan även tala genom din smartphone för att komma i kontakt med personer på andra sidan.

Spela in lokalt eller till molnet

Med Imou kan du själv välja om du vill spara dina filmer på ett microSD-kort, Imou New Bullet har plats för ett microSD-kort med upp till 256 GB lagring, eller i Imou Cloud som är Imou's egna molntjänst. Via appen Imou Cloud möjliggörs även livesändningar från kameran i din smartphone. Alla filmer som kameran spelat in, när den aktiverats av rörelse, sparas antingen på microSD-kortet eller i Imou Cloud så att du har full tillgång till dom. Din personliga data är självklart alltid privat och delas inte med någon annan, utan det är bara du själv som har tillgång och kan se din data.

Molnsparning i Imou Cloud är en abonnemangstjänst som finns med 3 och 7 dagars molnsparning, vilket gör att du kan se alla filmer som spelats in de senaste 3, respektive 7 dagarna, direkt i molnet. Priserna hittar du i appen, genom att gå från "Me" > "My Cloud" > "My Plan" > "Start Now".


Du tappar ingen funktionalitet i kameran om du väljer att inte använda dig av Imou's molnlagringstjänst. Tänk bara på att om SD-kortet skadas, eller försvinner, så kan inspelat material gå förlorat.

I förpackningen

  • Imou New Bullet
  • Strömadapter
  • Snabbstartsguide
  • Installationsmaterial (inkl. positionskarta)
  • Vattentät kontakt