Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tilt- och panorerbar Full HD-övervakningskamera

IMOU Ranger 2

  Art.nr: 1010742
  • 1080p Full HD-kamera
  • Tvåvägskommunikation
  • AI-teknologi
  • 0 - 355° panorering, -5 - 80° tilt
  • Plats för microSD-kort
599:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

IMOU Ranger 2 är en praktisk övervakningskamera med stort upptagningsområde och många smarta funktioner, som till exempel mörkerseende och tvåvägskommunikation och drivs av fast strömkälla. Kameran filmar i Full HD-upplösning (1080p) och använder H.265-videokomprimering för att hålla storleken på videofilerna nere utan att offra bildkvalitet. Du kan hålla koll på större delar av ditt hem med hjälp av bara en kamera, eftersom den är panorerbar 355° och dessutom går att tilta från -5° till 80°. Flexibiliteten är även fördelaktig eftersom kameran själv kan upptäcka och följa rörelse, om någon skulle bryta sig in i ditt hem.

Avancerad AI-teknik för människodetektering

IMOU strävar efter att alla notiser som skickas till din smartphone skall vara intressanta för dig. Med hjälp av avancerad AI-teknik kan IMOU Ranger 2 avgöra om det den ser är en människa eller inte. När en notis väl skickas till dig ska du inte behöva fundera på om det är en falsk varning eller inte och kan istället direkt övervaka vad som händer i ditt hem via en livesändning i realtid.

Upptäcker abnormala ljud

IMOU Ranger 2 är ännu smartare än sin föregångare. Mikrofonen i kameran lyssnar hela tiden, och så snart den hör något ljud den inte anser är normalt så skickas en notis direkt till din smartphone. Denna funktion ger dig alltid en inblick i vad som försiggår i hemmet, oavsett var du själv befinner dig. 

Stäng linsen med ett knapptryck

Även om man oftast vill att kameran skall vara aktiv och övervaka hemmet så finns det också stunder där man föredrar att känna sig oövervakad. Med bara ett knapptryck på din smartphone kan du stänga kameralinsen och slippa känna att det är någon som tittar på dig i varje tillfälle.

Automatiskt mörkerseende

Mörkerseendet slås på automatiskt när det blir mörkt i kamerans omgivning. Med hjälp av avancerade IR-algoritmer får du alltid tydlig bild, även i totalt mörker.

Prata genom kameran

Övervakningskameran är inte bara utrustad med en brusreducerande mikrofon. Den har även en inbyggd högtalare. Kombinationen av dessa två komponenter möjliggör tvåvägskommunikation och låter dig kommunicera med personer, husdjur eller vad som nu befinner sig på den andra sidan. 

Panorering och lutning

IMOU Ranger 2 är perfekt för dig som vill övervaka fler ställen utan att köpa fler kameror. Kameran kan panoreras 0 - 355°, alltså nästan ett helt varv, och är dessutom tiltbar -5° - 80° för att se likväl högt som lågt. Med hjälp av appen kan du styra kameran så att du ser precis det du vill se för stunden.

En kamera som följer rörelse

Panoreringsfunktionen är inte bara fördelaktig när det kommer till ökad flexibilitet. Din smarta hemövervakare kan även följa rörelse för att tydligt dokumentera vad som försiggår. Så snart kameran upptäcker rörelse och identifierar att det är en människa som rör sig så börjar den spela in och följa rörelsen. I och med att den kan panorera 355° så kommer den alltid att kunna se personen, förutsatt att denne förblir synlig.

Spara dina filmer hur och var du vill

Med IMOU kan du själv välja hur du sparar dina filmer. IMOU Ranger 2 har plats för ett microSD-kort på upp till 256 GB för lokal lagring. Du kan även använda dig utav IMOU Cloud, tillverkarens egna molntjänst. Via appen "IMOU Cloud" möjliggörs även livesändningar från kameran direkt till din smartphone. Alla filmer som kameran spelat in, när den aktiverats av rörelse, sparas antingen på microSD-kortet eller i molnet, så att du alltid har full tillgång till ditt material. Din personliga data är självklart alltid privat och delas inte med någon annan, utan det är bara du själv som har tillgång och kan se din data.

IMOU Cloud är en abonnemangstjänst som finns med 3- och 7 dagars molnsparningsintervall, vilket gör att du kan se alla filmer som spelats in de senaste 3, respektive 7 dagarna, direkt i molnet. Priserna hittar du i appen, genom att gå från "Me" > "My Cloud" > "My Plan" > "Start Now".

Du tappar ingen funktionalitet i kameran om du väljer att inte använda dig av IMOU:s molnlagringstjänst. Tänk bara på att om SD-kortet skadas, eller försvinner, så kan inspelat material gå förlorat.

I förpackningen

  • IMOU Ranger 2
  • Strömadapter
  • Strömkabel
  • Installationsmaterial (skruvar + monteringsplatta)
  • Snabbstartsguide