Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Övervakningspaket med basstation och fyra kameror

IMOU Wireless Security Kit - 4 Cameras

  Art.nr: 1014068
  • 1080p Full HD-kameror
  • Basstation med 1 TB hårddisk
  • Automatisk parkoppling
  • IP67-klassade
  • Antenn
2 990:-

Delbetala från 288:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Imou Wireless Security Kit - 4 Cameras är allt du behöver för att komma igång med din övervakning, och lite till. I startpaketet ingår fyra Bullet Lite-kameror som utrustats med funktioner som 30 meters mörkerseende, Full HD-upplösning och en WiFi-antenn. Det ingår även en kraftfull basstation som automatiskt kopplas till alla kameror och som dessutom har en intern hårddisk på 1 TB. Smart H.265+-komprimering säkerställer att du får plats med mer inspelat material, vädertålighet tillåter placering likväl inne som ute och notiser låter dig direkt veta när någon av kamerorna snappat upp någonting.

Effektiv komprimering, fast ännu smartare

H.265 (HEVC) är en komprimeringsstandard som lanserades 2013, och som förde med sig att inspelat material kunde ta upp 25-50 % mindre plats än material med samma upplösning gjort tidigare. Imou Wireless Security Kit använder en vidareutvecklad version av H.265 som kallas Smart H.265+. Smart H.265+ låter dig uppleva fördelarna av samma höga bildkvalitet som med H.265, men till bara 70 % av utrymmet. Ännu mindre filer, samma krispiga kvalitet. 

Automatisk parkoppling med basstationen

Så snart du kopplar in och startar basstationen och kamerorna påbörjas den automatiska, trådlösa parkopplingen. Inga krångliga installationsprocesser, det är bara att sätta upp kamerorna där du vill ha dem. Och om du vill lägga till en extra kamera till ditt system så gör du det med bara ett knapptryck.

Väderbeständiga enligt IP67

För komplett övervakning kan det krävas kameror både inne och utomhus. Därför är Imou Bullet Lite garanterat vädertåliga enligt kapslingsklass IP67. Den första siffran i IP-numret talar om enhetens skydd mot fasta partiklar och den andra siffran berör vätskeskydd. Just IP67 innebär att kamerorna är både dammtäta och vattentåliga. Med andra ord kan du känna dig trygg i att sätta dina kameror likväl inne som ute.

Väderbeständiga enligt IP67

Förstärkt WiFi-signal med inbyggd antenn

En annan viktig faktor för komplett och pålitlig övervakning är att du har kameror placerade på alla viktiga områden i hemmet. Och för den som bor i en större bostad kan det resultera i stora avstånd mellan kamera och router. Den inbyggda antennen förstärker WiFi-signalen och garanterar att den högkvalitativa bildströmmen mellan kamera och basstation är störningsfri. Den trådlösa signalen har en räckvidd på upp till 50 meter, förutsatt att signalvägen är obehindrad.

Varnar vid uppfattad rörelse

Även om det kan vara spännande att kolla vad dina övervakningskameror ser så är det knappast någonting man håller koll på manuellt hela tiden. Och för att du ska kunna lägga mer tid på det som räknas så skickar Imou-kamerorna en notis till din smartphone så snart rörelse har uppfattats. Smidigt, säkert, oavsett var du befinner dig.

Hitta den bästa placeringen

Det mångsidiga fästet underlättar när det kommer till att hitta den bästa placeringen för dina kameror. Sätt kameran på väggen eller i taket, beroende på vad som passar ditt hem bäst. 

Hitta den bästa placeringen

Suveränt mörkerseende

Imou Bullet Lite har ett mörkerseende på upp till 30 meter, vilket gör att du kan se ett riktigt stort område även när det är som mörkast ute. Se när någon kommer in på din trädgård, och agera redan innan det är för sent. 

Molnsparning

Med Imou kan du själv välja om du bara vill spara dina filmer lokalt på basstationens 1 TB hårddisk, eller också i Imou Cloud som är Imou's egna molntjänst. Via appen Imou Cloud möjliggörs även livesändningar från kameran i din smartphone, du kan även få mer detaljerade pushnotiser i din smartphone varje gång rörelsesensorn i kameran känner av rörelse. Din personliga data är självklart alltid privat och delas inte med någon annan, utan det är bara du själv som har tillgång och kan se din data.

Molnsparning i Imou Cloud är en abonnemangstjänst som finns med 3 och 7 dagars molnsparning, vilket gör att du kan se alla filmer som spelats in de senaste 3, respektive 7 dagarna, direkt i molnet. Priserna hittar du i appen, genom att gå från "Me" > "My Cloud" > "My Plan" > "Start Now".

 Du tappar ingen funktionalitet i kameran om du väljer att inte använda dig av Imou's molnlagringstjänst. 

I förpackningen

  • 1 x basstation med 1 TB hårddisk
  • 4 x kameror
  • 1 x snabbstartsguide