Övervakningskamera med strålkastare för utomhusbruk

netatmo Presence

  Art.nr: 242916
  • Styr från din smartphone
  • Utmärkt videokvalitet och zoom
  • Detektering på upp till 20 meter
  • Robust och vädertålig konstruktion
  • Infraröd-funktion samt strålkastare

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Netatmo Presence är en kvalitativ övervakningskamera som kommer hjälpa dig med att förebygga inbrott och/eller skadegörelse på egendom. Du kommer på ett smidigt sätt kunna streama video från kameran, och på så sätt se din trädgård eller uppfart i realtid. Samt att du har möjligheten att få aviseringar till din smartphone.

Presence kan upptäcka och rapporterar i realtid när någon rör sig runt din bostad, bil eller uppfart. Kameran har en aluminiumdesign och är mycket hållbar, samt helt väderbeständig. Presence ger dig dessutom utmärkt videokvalitet och zoom, ska även nämna att enheten har en lång detektering på upp till 20 meter. Netatmo Presence fungerar inte med batterier utan behöver en fast strömkälla.

Effektiv dygnet runt

När det blir mörkt kan du antigen använda den mer diskreta infraröda funktionen för mörkerseende, eller så kan du använda kamerans kraftfulla strålkastare. Den smarta strålkastaren kan slås på manuellt med appen, eller ställas in att tändas när en person, bil eller ett djur upptäcks. Ett smart tillvägagångssätt som ger en ökad trygghet.

Lagring

Videor lagras lokalt på kamerans microSD-kort. Presence ger dig även möjligheten att lagra videor så snart de har spelats in, på din personliga server med hjälp av FTP. Ta chansen och få en mer sofistikerad övervakning.

242916 netatmo netatmo Presence NOC01-EU Netatmo Presence är en kvalitativ övervakningskamera som kommer hjälpa dig med att förebygga inbrott och/eller skadegörelse på egendom. Du kommer på ett smidigt sätt kunna streama video från kameran, och på så sätt se din trädgård eller uppfart i realtid. Samt att du har möjligheten att få aviseringar till din smartphone. Presence kan upptäcka och rapporterar i realtid när någon rör sig runt din bostad, bil eller uppfart. Kameran har en aluminiumdesign och är mycket hållbar, samt helt väderbeständig. Presence ger dig dessutom utmärkt videokvalitet och zoom, ska även nämna att enheten har en lång detektering på upp till 20 meter. Netatmo Presence fungerar inte med batterier utan behöver en fast strömkälla. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Effektiv dygnet runt När det blir mörkt kan du antigen använda den mer diskreta infraröda funktionen för mörkerseende, eller så kan du använda kamerans kraftfulla strålkastare. Den smarta strålkastaren kan slås på manuellt med appen, eller ställas in att tändas när en person, bil eller ett djur upptäcks. Ett smart tillvägagångssätt som ger en ökad trygghet. Lagring Videor lagras lokalt på kamerans microSD-kort. Presence ger dig även möjligheten att lagra videor så snart de har spelats in, på din personliga server med hjälp av FTP. Ta chansen och få en mer sofistikerad övervakning. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Övervakningskamera 4,8 6 2579 SEK 2579 NewCondition Discontinued
  1. Smarta Hem
  2. Övervakningskamera