Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Utomhuskabel för Arlo övervakningskameror

Arlo Outdoor Power Adapter

  Art.nr: 1009440
  • Längd: 2,5 meter
  • Passar till Arlo Pro, Pro 2 & Arlo Go
  • Väderbeständig för utomhusbruk

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Strömadapter som ser till att din Arlo Pro, Arlo Pro 2 eller Arlo Go-kamera alltid är laddad, även om den är placerad utomhus. Med en väderbeständig kontakt tål denna laddningskabel och strömadapter utomhusförhållanden, för att ge oavbruten laddning av din kameras batteri. Kabeln är 2,5 m lång.

OBS! Vid användning av Arlo Outdoor Power Adapter krävs det att kameran monteras på ett Arlo utomhusfäste. Vänligen se produktens snabbstartsguide för vidare riktlinjer gällande säkerhet.

1009440 Arlo Arlo Outdoor Power Adapter VMA4900 Strömadapter som ser till att din Arlo Pro, Arlo Pro 2 eller Arlo Go-kamera alltid är laddad, även om den är placerad utomhus. Med en väderbeständig kontakt tål denna laddningskabel och strömadapter utomhusförhållanden, för att ge oavbruten laddning av din kameras batteri. Kabeln är 2,5 m lång.OBS! Vid användning av Arlo Outdoor Power Adapter krävs det att kameran monteras på ett Arlo utomhusfäste. Vänligen se produktens snabbstartsguide för vidare riktlinjer gällande säkerhet. Tillbehör till övervakningskamera 4,3 3 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Övervakningskamera
  3. Tillbehör till övervakningskamera