Övervakningskamera med vidvinkel och mörkerseende

TP-Link KC100

  Art.nr: 1010333
  • 1080p Full HD-kamera
  • Pushnotiser vid rörelse
  • Tvåvägskommunikation
  • 130° upptagningsyta
  • Mörkerseende upp till 6 meter

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

KC100 är en övervakningskamera för inomhusbruk från TP-Link. Övervakningskameran KC100 filmar i 1080p Full HD, som gör att du alltid får filmer av riktigt hög kvalitet. Kameran har mörkerseende i upp till 6 meter, som gör att du ser bra även i stora rum när det är som mörkast. Dessutom har den en upptagningsyta på 130°, så att du får med mer i filmen. Med KC100 kan du ställa in upp till fyra olika aktivitetszoner, vilket innebär att du själv kan dela upp ett rum i olika zoner. 

Tydliga bilder och 24/7 livestream

Med KC100 får du en otroligt tydlig bildkvalitet. Kameran filmar i 1080p Full HD som ger riktigt klar och skarp bild. KC100 har en 130° vidvinkel som gör att du får med hela rummet i videon och inte missar någonting. Med mörkerseende ser du även tydligt i upp till 6 meter efter att mörkret har lagt sig. 

Med livestream 24/7 kan du när som helst se vad som händer hemma hos dig, även när du inte är hemma.
 

KC100 tydliga bilder
KC100 aktivitetszoner

Aktivitetszoner

Med aktivitetszoner kan du själv bestämma vilka områden som kameran ska fokusera på. Genom att bestämma aktivitetszoner, kan du göra så att kameran ignorerar rörelse inom vissa zoner och endast reagera på rörelse inom de zoner du vill. På så vis kan du slippa få onödiga notiser om rörelser inom områden där det brukar röra sig många människor, exempelvis om kameran får med en bit av en hall i synfältet.

Notiser vid rörelse

Med KC100 får du automatiska notiser i din smartphone så fort den känner av någon rörelse, så du behöver inte längre titta igenom hela dagens inspelning utan lugnt och tryggt luta dig bakåt och fokusera på det du behöver fokusera på.

När du får en notis från kameran som varnar om att den känt av rörelse i ditt hem, kan du direkt se händelseförloppet i appen på din smartphone. 

KC100 notiser vid rörelse
KS100 tvåvägskommunikation

Tvåvägskommunikation

Om det skulle vara någon som har brutit sig in i ditt hem, så kan du kommunicera med denne direkt genom din smartphone och kameran, på så vis kan du skrämma bort oinbjudna gäster. 

Naturligtvis kan du även kommunicera med dina barn eller husdjur genom kameran med, hälsa ditt barn välkommen hem eller lugna ett upprört husdjur.

1010333 TP-Link TP-Link KC100 KC100 KC100 är en övervakningskamera för inomhusbruk från TP-Link. Övervakningskameran KC100 filmar i 1080p Full HD, som gör att du alltid får filmer av riktigt hög kvalitet. Kameran har mörkerseende i upp till 6 meter, som gör att du ser bra även i stora rum när det är som mörkast. Dessutom har den en upptagningsyta på 130°, så att du får med mer i filmen. Med KC100 kan du ställa in upp till fyra olika aktivitetszoner, vilket innebär att du själv kan dela upp ett rum i olika zoner.  Tydliga bilder och 24/7 livestream Med KC100 får du en otroligt tydlig bildkvalitet. Kameran filmar i 1080p Full HD som ger riktigt klar och skarp bild. KC100 har en 130° vidvinkel som gör att du får med hela rummet i videon och inte missar någonting. Med mörkerseende ser du även tydligt i upp till 6 meter efter att mörkret har lagt sig. Med livestream 24/7 kan du när som helst se vad som händer hemma hos dig, även när du inte är hemma.  Aktivitetszoner Med aktivitetszoner kan du själv bestämma vilka områden som kameran ska fokusera på. Genom att bestämma aktivitetszoner, kan du göra så att kameran ignorerar rörelse inom vissa zoner och endast reagera på rörelse inom de zoner du vill. På så vis kan du slippa få onödiga notiser om rörelser inom områden där det brukar röra sig många människor, exempelvis om kameran får med en bit av en hall i synfältet. Notiser vid rörelse Med KC100 får du automatiska notiser i din smartphone så fort den känner av någon rörelse, så du behöver inte längre titta igenom hela dagens inspelning utan lugnt och tryggt luta dig bakåt och fokusera på det du behöver fokusera på.När du får en notis från kameran som varnar om att den känt av rörelse i ditt hem, kan du direkt se händelseförloppet i appen på din smartphone.  Tvåvägskommunikation Om det skulle vara någon som har brutit sig in i ditt hem, så kan du kommunicera med denne direkt genom din smartphone och kameran, på så vis kan du skrämma bort oinbjudna gäster. Naturligtvis kan du även kommunicera med dina barn eller husdjur genom kameran med, hälsa ditt barn välkommen hem eller lugna ett upprört husdjur. Övervakningskamera 4,6 14 499 SEK 499 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Övervakningskamera