Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vädertålig övervakningskamera med molntjänster

TP-Link KC200

  Art.nr: 1007640
  • 1080p Full HD-kamera
  • Spela in och dela material
  • Inbyggd siren
  • Väggmonterbar
  • Tvåvägs-kommunikation

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TP Link KC200 är en fullfjädrad, vädersäker (IP65) övervakningskamera som du kan komma åt var du än befinner dig någonstans. Oavsett om det är dag, natt, regn, sol eller snö så övervakar och rapporterar KC200 direkt till dig via notifikationer på din smarttelefon.

Övervakningskameran spelar in och streamar i 1080p (Full HD) så att du skall kunna ha en klar och tydlig bild på det du vill övervaka.

Spela in och dela

Med molntjänsten Kasa Care kan du utan kostnad spela in och spara upp till 2 dagar av videomaterial på upp till 1 GB av minne. Det är ungefär 4 timmar av Full HD-upplöst video. Vill man ha ytterligare utrymme finns olika planer man kan prenumerera på till en kostnad.

KC200 molntjänster

Montera var du vill

I lådan med KC200 finns ett väggmonteringskit innehållande ett magnetiskt väggfäste och en monteringsplatta så att du enkelt kan få upp kameran på ett optimalt ställe.

iF Design Awards 2018

TP Link KC200 har tilldelats priset iF Design Award 2018 för sin stilrena design.

Läs mer här

TP-Link KC200 IF Design Awards 2018

Inbyggd siren

TP Link KC200 har en inbyggd sirén som med fördel används för att skrämma bort inkräktare eller oönskat besök.

Två-vägs-kommunikation

Om någon ringer på dörren och du har kameran riktad mot din entré så kan du kommunicera med besökaren. Är det ett bud kan du ge instruktioner för leverans av paket eller liknande.

Direkta notifikationer

Du har valet att få en notifikation direkt till din smarttelefon när kameran upptäcker rörelse och på så sätt har du hela tiden full koll på vad som händer.

TP Link KC200

Välj aktivitets-zon

I appen "Kasa Smart" som du hämtar hem på AppStore eller Google Play kan du ta en stillbild av vad kameran ser och sedan välja var på den bilden som KC200 skall leta efter aktivitet exempelvis din entredörr eller grinden i trädgården.

TP Link KC200 aktivitetszon

I appen gör du även övriga inställningar gällande notifikationer, schemaläggning av aktiv tid och mycket mer.

Säker inspelning

Eftersom alla vill ha sina privata saker just privat så är all videostreaming skyddad med en industriell krypteringsstandard på 128-bit AES med SSL/TLS direkt från kameran.

Redo för smarta hem

TP Link KC200 är redo för att integreras i ditt smarta hem tack vare stöd för Google Assistant och även Alexa. Med Google Assistant och alexa kan du ge röstkommandon till din kamera. Enkelt och bekvämt!

TP Link KC200 redo för Google Assistant och Alexa
1007640 TP-Link TP-Link KC200 KC200 TP Link KC200 är en fullfjädrad, vädersäker (IP65) övervakningskamera som du kan komma åt var du än befinner dig någonstans. Oavsett om det är dag, natt, regn, sol eller snö så övervakar och rapporterar KC200 direkt till dig via notifikationer på din smarttelefon. Övervakningskameran spelar in och streamar i 1080p (Full HD) så att du skall kunna ha en klar och tydlig bild på det du vill övervaka. Spela in och dela Med molntjänsten Kasa Care kan du utan kostnad spela in och spara upp till 2 dagar av videomaterial på upp till 1 GB av minne. Det är ungefär 4 timmar av Full HD-upplöst video. Vill man ha ytterligare utrymme finns olika planer man kan prenumerera på till en kostnad. Montera var du vill I lådan med KC200 finns ett väggmonteringskit innehållande ett magnetiskt väggfäste och en monteringsplatta så att du enkelt kan få upp kameran på ett optimalt ställe. iF Design Awards 2018 TP Link KC200 har tilldelats priset iF Design Award 2018 för sin stilrena design.Läs mer här Inbyggd siren TP Link KC200 har en inbyggd sirén som med fördel används för att skrämma bort inkräktare eller oönskat besök. Två-vägs-kommunikation Om någon ringer på dörren och du har kameran riktad mot din entré så kan du kommunicera med besökaren. Är det ett bud kan du ge instruktioner för leverans av paket eller liknande. Direkta notifikationer Du har valet att få en notifikation direkt till din smarttelefon när kameran upptäcker rörelse och på så sätt har du hela tiden full koll på vad som händer. Välj aktivitets-zon I appen "Kasa Smart" som du hämtar hem på AppStore eller Google Play kan du ta en stillbild av vad kameran ser och sedan välja var på den bilden som KC200 skall leta efter aktivitet exempelvis din entredörr eller grinden i trädgården. I appen gör du även övriga inställningar gällande notifikationer, schemaläggning av aktiv tid och mycket mer. Säker inspelning Eftersom alla vill ha sina privata saker just privat så är all videostreaming skyddad med en industriell krypteringsstandard på 128-bit AES med SSL/TLS direkt från kameran. Redo för smarta hem TP Link KC200 är redo för att integreras i ditt smarta hem tack vare stöd för Google Assistant och även Alexa. Med Google Assistant och alexa kan du ge röstkommandon till din kamera. Enkelt och bekvämt! Övervakningskamera 4,2 28 1289 SEK 1289 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Övervakningskamera