Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Högupplöst kamera för övervakning i hemmet

TP-Link Tapo C100

  Art.nr: 1012912
  • 1080p Full HD-kamera
  • Tvåvägskommunikation
  • Pushnotiser vid uppfattad rörelse
  • Lagra lokalt på microSD-kort
299:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tapo C100 är en Full HD-övervakningskamera för inomhusbruk från TP-Link. Kameran vakar över ditt hem dag som natt och stödjer lokal inspelning direkt på ett microSD-kort. Med rörelsedetektering skickas en pushnotis till din smartphone så snart rörelse uppfattas, och du kan då gå in i appen för att se ett videoklipp på vad kameran sett. Du kan även utnyttja tvåvägskommunikationen för att kommunicera med personer eller husdjur på andra sidan kameran.

Högupplöst övervakningskamera för inomhusbruk

Prata genom kameran

I TP-Link Tapo-appen kan du prata direkt in i din telefon, så kommer det du säger att spelas upp via övervakningskamerans högtalare. Eftersom Tapo C100 även utrustats med en inbyggd mikrofon kan du höra vad som sägs i närheten av kameran. Tvåvägskommunikation är en perfekt funktion för att på distans kommunicera med familjen eller försöka avskräcka ovälkomna gäster.

Ser upp till 10 meter i mörkret

När mörkret faller på aktiveras den 850 nm starka infraröda lampan. IR-lampan jobbar tillsammans med smart mjukvara för att ge dig ett pålitligt resultat, oavsett tid på dygnet. Även under nattetid övervakar kameran ditt hem och ser vad som pågår i mörkret, upp till 10 meter ifrån den.

Notiser vid rörelse

Så snart kameran uppfattar rörelse så skickas en avisering till din smartphone tillsammans med ett videoklipp på vad kameran sett. Du kan också ställa in vad kameran ska göra när den upptäcker någonting, till exempel kan den blinka och spela upp ljud ur sina högtalare för att skrämma bort inkräktare.

Notiser vid rörelse

Spelar in på microSD-kort

Spela in snabbt, enkelt och lokalt. Det är bara att stoppa in ett microSD-kort (ingår ej) i den dedikerade porten på baksidan och aktivera lokal inspelning i appen. Kameran stödjer microSD-kort upp till 128 GB, vilket motsvarar ungefär 384 timmars inspelning. I appen kan du dessutom aktivera en funktion som kallas "Loop Recording". Loop Recording gör att gamla inspelningar automatiskt skrivs över när minnet är fullt, så att ingen händelse slinker förbi obemärkt.

Aktivitetszoner

Med aktivitetszoner kan du själv bestämma vilka områden som kameran ska fokusera på. Genom att bestämma aktivitetszoner, kan du göra så att kameran ignorerar rörelse inom vissa zoner och endast reagera på rörelse inom de zoner du vill. På så vis kan du slippa få onödiga notiser om rörelser inom områden där det brukar röra sig många människor, exempelvis om kameran får med en bit av en hall i synfältet.

I förpackningen

  • TP-Link Tapo C100
  • Strömadapter
  • Installationsmaterial
  • Snabbstartsguide