Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Roterbar inomhuskamera med färgmörkerseende

Xiaomi Mi Home Security Camera 360°

  Art.nr: 1013998
  • 1080p Full HD-kamera
  • Roterbar 360°
  • Mörkerfärgseende
  • Tvåvägskommunikation
  • Styrs via Mi Home-appen
499:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mi Home Security Camera 360° är en övervakningskamera för inomhusbruk från Xiaomi. Kameran är designad med ett huvud som är roterbart 360°, spelar in i Full HD-upplösning och har utrustats med avancerad teknik som möjliggör mörkerseende i färg. Styr kameran från var som helst via Mi Home-appen, få notiser om uppfattad rörelse direkt till din smartphone och använd tvåvägskommunikationen för att prata med personer som befinner sig på andra sidan. Den stödjer dessutom röststyrning, likväl via Google Assistant som Amazon Alexa.

360 graders horisontell översyn

Det roterbara huvudet möjliggör 360 graders horisontell översyn. Kamerans rotation är dessutom tyst och smidig vilket gör att den kan övervaka obemärkt och samtidigt spela in högkvalitativa videos. Du kan också justera linsen vertikalt 96 grader, vilket underlättar när det kommer till att hitta den optimala placeringen.

Tvåvägskommunikation

Kombinationen inbyggd högtalare och mikrofon gör att kameran tillåter tvåvägskommunikation, en funktion som underlättar när det kommer till kommunikation. Prata med personer, husdjur eller vad som helst som befinner sig på andra sidan, bara med hjälp av din smartphone.

Roterbar inomhuskamera med färgmörkerseende

Färgseende i mörker

Avancerade algoritmer för mörkerseende har gjort att övervakning i lågljusmiljöer nu är ännu bättre än tidigare. Ta del av mörkerseende i färg, bara med hjälp av kamerans linser och se alla detaljer, oavsett tid på dygnet.

Full kontroll från var som helst 

Kameran kan styras helt och hållet via Mi Home-appen som finns tillgänglig både i Google Play och App Store, och förutsatt att kameran är ansluten till ett WiFi-nätverk kan du dra nytta av att ha full kontroll från var som helst. Få notiser direkt till din smartphone så fort rörelse uppfattas och använd intelligent rörelsedetektering för att reducera andelen irrelevanta varningar. 

Spelar in på microSD-kort

Kamerans synfält spelas in och lagras lokalt på ett microSD-kort på upp till 64 GB (ingår ej), och tack vare en effektiv komprimeringsteknik får du plats med mycket inspelat material innan kortet behöver tömmas.

I förpackningen

  • Xiaomi Mi Home Security Camera 360°
  • Micro USB-kabel
  • Väggfäste
  • Bruksanvisning