Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart röststyrt vägguttag för att kontrollera dina enheter

D-Link DSP-W115 Wi-Fi Smart Plug

  Art.nr: 1002326
 • Schemaläggning
 • Stöd för Alexa, Google Assistant och IFTTT
 • Ansluts till ditt WiFi
 • Enkel att installera och använda

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mydlink Wi-Fi Smart Plug är en mångsidig och lättanvänd enhet som låter dig styra en elektrisk apparat från din smartphone eller surfplatta var du än befinner dig. Du kan ställa in automatiska scheman för att sätta på eller stänga av saker som lampor, kaffebryggare, fläktar eller andra saker vid specifika tider och dagar i veckan. Det fungerar med Mydlink Smart Home devices, Amazon Alexa, Google Assistant och IFTTT, så att du kan styra med rösten och ställa in allt via hemautomatisering.

Full kontroll när du inte är hemma

Med Wi-Fi Smart Plug kan du styra elektriska apparater i ditt hem när du är borta. Ställ in ett schema som slår på värmaren på de kalla vinterkvällarna, sätt på kaffebryggaren på morgonen innan du vaknar eller sätt på din vardagsrumslampa medan du är på semester. Glömt att stänga av strykjärnet efter att du har lämnat huset, lugn, du stänger med Smart Plug av den på avstånd från med några tryckningar på din smartphone.

Mydlink-appen (gratis) fungerar med iPhone, iPad och Android-enheter så att du kan fjärrstyra dina apparater från din mobila enhet och hantera dina scheman när du är på språng.

Styr med rösten

Slå på eller av din Wi-Fi Smart Plug med din röst. Upplev en handsfree-kontroll och bekvämligheten med Amazon Echo och Google Home (säljs separat) för att enkelt slå på lampor när händerna är fulla eller stäng av fläkten när du lämnar rummet. Varför inte göra ditt hem smartare genom att installera hemautomatisering med kompatibla mydlink Smart Home devices och IFTTT. Slå på en lampa automatiskt när rörelse upptäcks eller när solen går ner.

Enkel installation

Med mydlink-appen kan du ställa in Wi-Fi Smart Plug på ett par minuter.Den kopplas till ditt Wi-Fi-nätverk med en enkel knapptryckning och Steg-för-steg-instruktioner hjälper dig att säkert lägga till den i din personliga mydlinkkonto så du kan ställa in scheman och automatisera ditt hem direkt.

Titta även på

Mindre utformning

(0 st)
 • Schemaläggning
 • Stöd för Alexa, Google Assistant och IFTTT
 • Ansluts till ditt WiFi

299:-

Titta även på

Mindre utformning

(0 st)
 • Schemaläggning
 • Stöd för Alexa, Google Assistant och IFTTT
 • Ansluts till ditt WiFi

299:-

Komplettera ditt köp

(5 st)
 • Styr dina apparater via WiFi
 • 4 st uttag
 • Skapa scheman för dina enheter

499:-

D-Link D-Link DSP-W115 Wi-Fi Smart Plug DSP-W115 Mydlink Wi-Fi Smart Plug är en mångsidig och lättanvänd enhet som låter dig styra en elektrisk apparat från din smartphone eller surfplatta var du än befinner dig. Du kan ställa in automatiska scheman för att sätta på eller stänga av saker som lampor, kaffebryggare, fläktar eller andra saker vid specifika tider och dagar i veckan. Det fungerar med Mydlink Smart Home devices, Amazon Alexa, Google Assistant och IFTTT, så att du kan styra med rösten och ställa in allt via hemautomatisering. Full kontroll när du inte är hemma Med Wi-Fi Smart Plug kan du styra elektriska apparater i ditt hem när du är borta. Ställ in ett schema som slår på värmaren på de kalla vinterkvällarna, sätt på kaffebryggaren på morgonen innan du vaknar eller sätt på din vardagsrumslampa medan du är på semester. Glömt att stänga av strykjärnet efter att du har lämnat huset, lugn, du stänger med Smart Plug av den på avstånd från med några tryckningar på din smartphone. Mydlink-appen (gratis) fungerar med iPhone, iPad och Android-enheter så att du kan fjärrstyra dina apparater från din mobila enhet och hantera dina scheman när du är på språng. Styr med rösten Slå på eller av din Wi-Fi Smart Plug med din röst. Upplev en handsfree-kontroll och bekvämligheten med Amazon Echo och Google Home (säljs separat) för att enkelt slå på lampor när händerna är fulla eller stäng av fläkten när du lämnar rummet. Varför inte göra ditt hem smartare genom att installera hemautomatisering med kompatibla mydlink Smart Home devices och IFTTT. Slå på en lampa automatiskt när rörelse upptäcks eller när solen går ner. Enkel installation Med mydlink-appen kan du ställa in Wi-Fi Smart Plug på ett par minuter.Den kopplas till ditt Wi-Fi-nätverk med en enkel knapptryckning och Steg-för-steg-instruktioner hjälper dig att säkert lägga till den i din personliga mydlinkkonto så du kan ställa in scheman och automatisera ditt hem direkt. Övriga 4,2 4 279 SEK 279 NewCondition InStock
 1. Smarta Hem
 2. Övriga