Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Komplett hemlarm i en enhet

Minut Smart Home Alarm

  Art.nr: 1009477
  • Övervaka hemmet utan kamera
  • Få notiser i mobilen vid rörelse
  • Siren vid misstänkt inbrott
  • Mäter temperatur, fukt och lufttryck
  • Reagerar på andra larm

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Minut Smart Home Alarm är ett nytt typ av övervakningssystem, komplett som den är - med en enda enhet, helt utan kamera, sladdar och andra enheter. Trots att Smart Home Alarm är en liten och kompakt enhet utan kamera kan den övervaka ditt hem och larma vid inbrott och brand. Genom en PIR-sensor (passive infrared) som finns under linsen känner Minut Smart Home Alarm av all sorts rörelse som kommer från levande saker. Dessutom känner Smart Home Alarm av fönster som krossas, temperaturskillnader, fukt, ljus, oväsen, till och med mögel, men utan att filma en enda video. Allt kan du se i realtid genom Minuts app i din smartphone - men ändå behålla din integritet och privatliv privat.

Övervakar flera olika parametrar

Med Minut Smart Home Alarm kan du övervaka ditt hem på flera olika sätt. Förutom rörelse så mäter Smart Home Alarm även ljudnivå, temperatur, fukt och lufttryck, det gör så att du kan ha en bättre uppsikt över ditt hem. Förutom att du kan få en överblick över de olika områdena i ditt hem så kan du även bestämma ett högsta och lägsta gränsvärde, om gränsvärdet skulle passeras får du en notis i mobilen. Exempelvis kan du sätta ett högsta gränsvärde för ljudnivån, skulle denna passeras så får du en notis, eller om temperaturen sjunker under eller över ett gränsvärde, på så vis kan du bli varnad när du glömt spisen på eller glömt ett fönster öppet.

Minut Smart Home Alarm kan även känna av när andra alarm ljuder, så om du har en vanlig, traditionell brandvarnare som ljuder snappar Point upp ljudet och varnar dig direkt i mobilen.

Bestäm vem som ska blir informerad

Du kan själv välja vilka du vill ska bli informerade när din Smart Home Alarm larmar, både bland familj, vänner och grannar. Med Point's app, Minut Smart Home Alarm, kan du samarbeta med dina grannar genom en digital grannsamverkan. Genom appen kan du kalla på hjälp från dina grannar när du själv inte har möjlighet att undersöka vad som utlöst larmet.

Appen Minut Smart Home Alarm är gratis att installera på din smartphone eller surfplatta och du har per automatik tjänsten Minut Basic i appen, men för att kunna utnyttja Minut Point fullt ut behöver du även Minut Plus som är en abonnemangstjänst för 79 kronor/månad. Utan Minut Plus fungerar övervakningssystemet fortfarande som ett hemlarm och en sensor för din hemmiljö, med historik som sparas i 90 dagar.

Läs mer om skillnaden mellan Minut Basic och Minut Plus här.

Alarm vid misstänkt inbrott

Skulle Smart Home Alarm känna av något tecken på inbrott, i form av rörelse, fönster som krossats eller temperaturskillnader, så ljuder ett alarm på 90 decibel, vilket är lika högt som en motorcykel. Alarmet kan du enkelt stänga av i appen om du inte råkat ut för inbrott.

Ingen stress efter att larmet slagits på

Med Smart Home Alarm slipper du skynda ut ur hemmet efter att du satt på larmet. Smart Home Alarm kan, genom rörelsesensorn, själv känna av när den sista personen lämnat hemmet och då aktivera larmet automatiskt. Men du kan även själv aktivera det i appen även efter att du har lämnat hemmet. Skulle du aktivera larmet när du fortfarande är hemma har du 45 sekunder på dig att ta dig ut genom dörren innan larmet är fullt aktiverat, vilket ger dig gått om tid.

Minut rekommenderar en Smart Home Alarm för ett mindre hem, som är upp till 70 m² stort, och till ett större hem, upp till 170 m², två stycken Point för att kunna övervaka hela hemmet.

Snabb montering och installation

Minut Smart Home Alarm har inga sladdar och monteras snabbt och enkelt i taket eller på väggen med tejp eller skruv. Installationen av Smart Home Alarm görs med din smartphone. Den enkla installationen och monteringen gör att det endast tar 10 minuter från att Smart Home Alarm packas upp ur förpackningen tills den är färdig för användning.