Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

LUX 800 White Smart vit LED-lampa för ett smart hem

Geeni Smart Bulb LUX 800 White

  Art.nr: 1002588
 • 8,5 W, 2700K, 806lm (60W)
 • E26-fattning/stor sockel
 • Kontrollera ljusstyrka via Geeni-appen
 • Kräver ingen hubb

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Smart Bulb LUX 800 White är en LED-lampa som passar till perfekt till det smarta hemmet. Med den medföljande Geeni-appen så kan man enkelt koppla upp lampan, så att man kan dimma ljuset för att få det perfekta ljuset hemma.

Du kan koppla upp flera Smart Bulb LUX 800 White i ditt hem och kunna styra alla ifrån din telefon. En perfekt tillökning för att göra hemmet till ett smart-hem.

Ha kontroll genom Geeni-appen

Med Geeni-appen kan du enkelt sätta upp ett schema för att kunna tända upp lamporna i ditt hem lagom till att man kommer hem ifrån jobbet eller ha att dem tända när man är på semester.

Du kan alltid få tillgång till ditt smarta hem direkt via appen, du behöver ingen hub för att få det att fungera då det drivs genom att kopplas upp genom Wifi. Appen är i ett enkelt utförande så att alla ska kunna använda appen, du kan även ge tillgång till familjemedlemmar för att kunna styra lampor och andra produkter i appen.

Titta även på

(1 st)
 • 9 W (60 W)
 • E27-sockel
 • Anslut med Bluetooth

179:-

Titta även på

(1 st)
 • 9 W (60 W)
 • E27-sockel
 • Anslut med Bluetooth

179:-

1002588 Geeni Geeni Smart Bulb LUX 800 White 10-00396 Smart Bulb LUX 800 White är en LED-lampa som passar till perfekt till det smarta hemmet. Med den medföljande Geeni-appen så kan man enkelt koppla upp lampan, så att man kan dimma ljuset för att få det perfekta ljuset hemma.Du kan koppla upp flera Smart Bulb LUX 800 White i ditt hem och kunna styra alla ifrån din telefon. En perfekt tillökning för att göra hemmet till ett smart-hem. Ha kontroll genom Geeni-appen Med Geeni-appen kan du enkelt sätta upp ett schema för att kunna tända upp lamporna i ditt hem lagom till att man kommer hem ifrån jobbet eller ha att dem tända när man är på semester.Du kan alltid få tillgång till ditt smarta hem direkt via appen, du behöver ingen hub för att få det att fungera då det drivs genom att kopplas upp genom Wifi. Appen är i ett enkelt utförande så att alla ska kunna använda appen, du kan även ge tillgång till familjemedlemmar för att kunna styra lampor och andra produkter i appen. Smart belysning 4,9 7 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Smarta Hem
 2. Smart belysning