Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Cololight-startpaket med styrenhet och tre LED-paneler

LifeSmart Cololight Starter kit 3pcs

  Art.nr: 1011501
 • Välj mellan 16 miljoner färger
 • Styrenhet och 3 st LED-paneler
 • Konfigurera via mobilen
 • Synka belysningen till musik
 • Kompatibel med Google Assistant

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Cololight är en produkt från LifeSmart som ger dig oändligt med belysningsmöjligheter. Med detta startpaket får du en styrenhet och tre stycken LED-paneler, så att du har allt du behöver för att komma igång direkt ur kartongen. Det modulära systemet är uppbygt av hexagonala LED-moduler. Samtliga moduler har en anslutning på varje sida, vilket gör att du kan koppla dem till andra moduler precis som du vill för att bygga dina mönster. Du styr enklast belysningen via din smartphone och kan då välja mellan 16 miljoner färger eller ett flertal naturliga ljusanimationer och förprogrammerade lägen.

Kom igång snabbt

För att komma igång behöver du bara följa ett fåtal steg. Anslut styrenheten till ditt trådlösa nätverk och koppla ihop panelerna med varandra. När du sedan ansluter den medföljande USB-kabeln till en USB-nätadapter för strömförsörjning så är du redo. Om du inte hämtat Cololight-appen ännu så kan ditt system med fördel även styras via styrenheten.

Expandera ditt system

Eftersom ditt Cololight-system är helt modulärt så är det också enkelt att expandera. En styrenhet stödjer upp till 11 paneler, sedan behöver du en till styrenhet för att kunna expandera systemet ytterligare. Du fäster dina LED-paneler enkelt på väggen, i taket eller var som helst där du tycker det passar, med dubbelhäftande tejp eller krokar. Du kan även placera dina paneler i olika formationer på den inkluderade piedestalen.

Välj bland 16 miljoner färger

Varje LED-panel ger ett jämnt och behagligt ljus med hjälp av 16 st små RGB-dioder. Du kan själv välja exakt vilken färg du vill att en LED-panel ska ha, eller om du föredrar att använda något av de förinställda lägena som hittas via appen. Totalt kan du välja mellan hela 16 miljoner färger, så du kan vara säker på att du hittar rätt.

Synka med din musik

LifeSmart Cololight kan synkas med musik som spelas upp i rummet. Med hjälp av mobilappen och din smartphones mikrofon så kan panelerna höra musiken och anpassar sig sedan därefter för att ge en härlig discokänsla, eller bara för att höja stämningen.

Styr med rösten eller från mobilen

Med Cololight-appen kan du som tidigare nämnt enkelt styra ditt belysningssystem. Värt att känna till är också att Cololight-system stödjer integrering med likväl Google Assistant som med Amazon Alexa. Du kan alltså även prata med din röstassistent för att få belysningen att ändras.

I förpackningen

 • 3 x Cololight LED-paneler
 • 3 x kontakter
 • 1 x styrenhet
 • 1 x bas

Titta även på

Startpaket med sex paneler

(1 st)
 • Välj mellan 16 miljoner färger
 • Styrenhet och 6 st LED-paneler
 • Konfigurera via mobilen

1 190:-

Titta även på

Startpaket med sex paneler

(1 st)
 • Välj mellan 16 miljoner färger
 • Styrenhet och 6 st LED-paneler
 • Konfigurera via mobilen

1 190:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1011501 LifeSmart LifeSmart Cololight Starter kit 3pcs LS166A3 Cololight är en produkt från LifeSmart som ger dig oändligt med belysningsmöjligheter. Med detta startpaket får du en styrenhet och tre stycken LED-paneler, så att du har allt du behöver för att komma igång direkt ur kartongen. Det modulära systemet är uppbygt av hexagonala LED-moduler. Samtliga moduler har en anslutning på varje sida, vilket gör att du kan koppla dem till andra moduler precis som du vill för att bygga dina mönster. Du styr enklast belysningen via din smartphone och kan då välja mellan 16 miljoner färger eller ett flertal naturliga ljusanimationer och förprogrammerade lägen. Kom igång snabbt För att komma igång behöver du bara följa ett fåtal steg. Anslut styrenheten till ditt trådlösa nätverk och koppla ihop panelerna med varandra. När du sedan ansluter den medföljande USB-kabeln till en USB-nätadapter för strömförsörjning så är du redo. Om du inte hämtat Cololight-appen ännu så kan ditt system med fördel även styras via styrenheten. Expandera ditt system Eftersom ditt Cololight-system är helt modulärt så är det också enkelt att expandera. En styrenhet stödjer upp till 11 paneler, sedan behöver du en till styrenhet för att kunna expandera systemet ytterligare. Du fäster dina LED-paneler enkelt på väggen, i taket eller var som helst där du tycker det passar, med dubbelhäftande tejp eller krokar. Du kan även placera dina paneler i olika formationer på den inkluderade piedestalen. Välj bland 16 miljoner färger Varje LED-panel ger ett jämnt och behagligt ljus med hjälp av 16 st små RGB-dioder. Du kan själv välja exakt vilken färg du vill att en LED-panel ska ha, eller om du föredrar att använda något av de förinställda lägena som hittas via appen. Totalt kan du välja mellan hela 16 miljoner färger, så du kan vara säker på att du hittar rätt. Synka med din musik LifeSmart Cololight kan synkas med musik som spelas upp i rummet. Med hjälp av mobilappen och din smartphones mikrofon så kan panelerna höra musiken och anpassar sig sedan därefter för att ge en härlig discokänsla, eller bara för att höja stämningen. Styr med rösten eller från mobilen Med Cololight-appen kan du som tidigare nämnt enkelt styra ditt belysningssystem. Värt att känna till är också att Cololight-system stödjer integrering med likväl Google Assistant som med Amazon Alexa. Du kan alltså även prata med din röstassistent för att få belysningen att ändras. I förpackningen 3 x Cololight LED-paneler3 x kontakter1 x styrenhet1 x bas Smart belysning 549 SEK 549 NewCondition InStock
 1. Smarta Hem
 2. Smart belysning