Fjärrkontroll till Smartline Flow

Smartline Flow Flow Remote Control

  Art.nr: 1010191
  • Styr dina lampor
  • Magnetiskt väggfäste
  • Kompatibel med Smartline-appen
  • Bluetooth

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Flow Remote Control från Smartline är en liten fjärrkontroll som gör att du kan styra en eller flera lampor från Smartline Flow. Med fjärrkontrollen styr du lamporna genom på/av och ljusstyrkan, men du kan även ändra färgen på ljuset, från kallt vitt ljus till varmt vitt ljus. 

Du kan använda fjärrkontrollen helt fristående och kopplar den då direkt till din Smartline Flow-enhet via ditt WiFi, men du kan även använda den tillsammans med Smartline Flow-appen och på så vis styra större grupper med flera olika enheter.

I förpackningen ingår även en magnetisk vägghållare, som gör att du kan ha fjärrkontrollen på väggen som en väggströmbrytare. Med vägghållaren har du alltid ett ställe du kan placera fjärrkontrollen på och behöver inte leta efter den i evigheter.

Smartline M3 Rekommenderar

M3 Rekommenderar

Smartline har blivit favoriten hos många som vill kunna styra sin belysning men inte vill betala för ett dyrt system med en hub, eller vill ha ett enklare system. Smartline har också blivit en favorit i flera tester, bland annat i M3's test:

Skaparna av de smarta lamporna i Smartline-serien har först och främst satsat på enkelhet, vilket de har lyckats bra med. Man har tagit fram ett system som använder sig av bluetooth, vilket innebär att det inte behövs några separata hubbar, routrar eller internetuppkopplingar. 

Att installera lamporna (och tillbehören) är verkligen enkelt. Det är bara att ladda ner appen till sin smartphone, skruva i lampan, slå på strömmen och lägga till lampan i systemet. Att som vi gjorde i testet lägga till tre lampor, en mini-plugg och en fjärrkontroll tog under fem minuter.


Du kan läsa hela recensionen här.

1010191 Smartline Flow Smartline Flow Flow Remote Control 13552 Flow Remote Control från Smartline är en liten fjärrkontroll som gör att du kan styra en eller flera lampor från Smartline Flow. Med fjärrkontrollen styr du lamporna genom på/av och ljusstyrkan, men du kan även ändra färgen på ljuset, från kallt vitt ljus till varmt vitt ljus. Du kan använda fjärrkontrollen helt fristående och kopplar den då direkt till din Smartline Flow-enhet via ditt WiFi, men du kan även använda den tillsammans med Smartline Flow-appen och på så vis styra större grupper med flera olika enheter. I förpackningen ingår även en magnetisk vägghållare, som gör att du kan ha fjärrkontrollen på väggen som en väggströmbrytare. Med vägghållaren har du alltid ett ställe du kan placera fjärrkontrollen på och behöver inte leta efter den i evigheter. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> M3 Rekommenderar Smartline har blivit favoriten hos många som vill kunna styra sin belysning men inte vill betala för ett dyrt system med en hub, eller vill ha ett enklare system. Smartline har också blivit en favorit i flera tester, bland annat i M3's test: Skaparna av de smarta lamporna i Smartline-serien har först och främst satsat på enkelhet, vilket de har lyckats bra med. Man har tagit fram ett system som använder sig av bluetooth, vilket innebär att det inte behövs några separata hubbar, routrar eller internetuppkopplingar. Att installera lamporna (och tillbehören) är verkligen enkelt. Det är bara att ladda ner appen till sin smartphone, skruva i lampan, slå på strömmen och lägga till lampan i systemet. Att som vi gjorde i testet lägga till tre lampor, en mini-plugg och en fjärrkontroll tog under fem minuter.Du kan läsa hela recensionen här. Smart belysning 5 1 109 SEK 109 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Smart belysning