Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart LED-lampa med E14-sockel

Smartline Flow The Mood Changer Bulb. Dimmable, Warm White, E14

  Art.nr: 1010193
  • Styr lampan med mobilen
  • Ansluts via Bluetooth
  • Varmvitt ljus
  • 6W
  • E14-sockel

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

The Mood Changer Bulb är en smart dimbar LED-lampa, med E14-sockel, från Smartline. Lampan har ett varmt vitt sken, på 2700 K, som ger ett lite mjukare ljus. LED-lampan har inbyggd Bluetooth som gör att du kan koppla upp den mot din smartphone och styra den via Smartline's app, du kan även styra lampan genom Smartline's fjärrkontroll Remote Control. I appen kan du även schemalägga dina Smartline-lampor, så att de tänds och släcks när du vill.

En lampas färgtemperatur, hur kallt eller varmt lampans ljus är, mäts i Kelvingrader (K). 4000 K anses vara vitt ljus och upplevs som lite kallt, ju högre siffra desto kallare (blåare) ljus och ju lägre siffra desto varmare ljus. Ett kallare ljus är bättre i situationer du behöver koncentrera dig, som när du läser en bok, medans varmt ljus är mer behagligt som mysbelysning. The Mood Changer Bulb har en färgtemperatur på 2700 K, vilket ger ett varmt vitt sken.

Smartline M3 rekommenderar

M3 Rekommenderar

Smartline har blivit favoriten hos många som vill kunna styra sin belysning men inte vill betala för ett dyrt system med en hub, eller vill ha ett enklare system. Smartline har också blivit en favorit i flera tester, bland annat i M3's test:

Skaparna av de smarta lamporna i Smartline-serien har först och främst satsat på enkelhet, vilket de har lyckats bra med. Man har tagit fram ett system som använder sig av bluetooth, vilket innebär att det inte behövs några separata hubbar, routrar eller internetuppkopplingar. 

Att installera lamporna (och tillbehören) är verkligen enkelt. Det är bara att ladda ner appen till sin smartphone, skruva i lampan, slå på strömmen och lägga till lampan i systemet. Att som vi gjorde i testet lägga till tre lampor, en mini-plugg och en fjärrkontroll tog under fem minuter.


Du kan läsa hela recensionen här.

1010193 Smartline Flow Smartline Flow The Mood Changer Bulb. Dimmable, Warm White, E14 13556 The Mood Changer Bulb är en smart dimbar LED-lampa, med E14-sockel, från Smartline. Lampan har ett varmt vitt sken, på 2700 K, som ger ett lite mjukare ljus. LED-lampan har inbyggd Bluetooth som gör att du kan koppla upp den mot din smartphone och styra den via Smartline's app, du kan även styra lampan genom Smartline's fjärrkontroll Remote Control. I appen kan du även schemalägga dina Smartline-lampor, så att de tänds och släcks när du vill.En lampas färgtemperatur, hur kallt eller varmt lampans ljus är, mäts i Kelvingrader (K). 4000 K anses vara vitt ljus och upplevs som lite kallt, ju högre siffra desto kallare (blåare) ljus och ju lägre siffra desto varmare ljus. Ett kallare ljus är bättre i situationer du behöver koncentrera dig, som när du läser en bok, medans varmt ljus är mer behagligt som mysbelysning. The Mood Changer Bulb har en färgtemperatur på 2700 K, vilket ger ett varmt vitt sken. M3 Rekommenderar Smartline har blivit favoriten hos många som vill kunna styra sin belysning men inte vill betala för ett dyrt system med en hub, eller vill ha ett enklare system. Smartline har också blivit en favorit i flera tester, bland annat i M3's test: Skaparna av de smarta lamporna i Smartline-serien har först och främst satsat på enkelhet, vilket de har lyckats bra med. Man har tagit fram ett system som använder sig av bluetooth, vilket innebär att det inte behövs några separata hubbar, routrar eller internetuppkopplingar. Att installera lamporna (och tillbehören) är verkligen enkelt. Det är bara att ladda ner appen till sin smartphone, skruva i lampan, slå på strömmen och lägga till lampan i systemet. Att som vi gjorde i testet lägga till tre lampor, en mini-plugg och en fjärrkontroll tog under fem minuter.Du kan läsa hela recensionen här. Smart belysning 219 SEK 219 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Smart belysning