Smart LED-lampa med varmvitt ljus

Smartline Flow The Mood Changer Bulb. Dimmable, Warm White, E27

  Art.nr: 1010192
  • E27-sockel
  • Ansluts via Bluetooth
  • Dimbar via app eller fjärrkontroll
  • Varmvitt ljus
  • 9W

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

The Mood Changer Bulb är en dimbar E27 LED-lampa från Smartline. Lampan har ett varmvitt ljus på 2700 K, som ger en mysigare känsla. Genom att koppla upp lampan med Bluetooth till din Smartphone kan du styra lampan direkt i Smartline-appen i din smartphone, du kan även styra lampan med fjärrkontrollen Remote Control från Smartline. Med Smartline's app kan du schemalägga dina lampor, så att de tänds och släcks vid vissa bestämda tidpunkter.

En lampas färgtemperatur, hur kallt eller varmt lampans ljus är, mäts i Kelvingrader (K). 4000 K anses vara vitt ljus och upplevs som lite kallt, ju högre siffra desto kallare (blåare) ljus och ju lägre siffra desto varmare ljus. Ett kallare ljus är bättre i situationer du behöver koncentrera dig, som när du läser en bok, medans varmt ljus är mer behagligt som mysbelysning. Färgtemperaturen på The Mood Changer Bulb är 2700 K, vilket är ett varmare vitt ljus.

Smartline M3 rekommenderar

M3 Rekommenderar

Smartline har blivit favoriten hos många som vill kunna styra sin belysning men inte vill betala för ett dyrt system med en hub, eller vill ha ett enklare system. Smartline har också blivit en favorit i flera tester, bland annat i M3's test:

Skaparna av de smarta lamporna i Smartline-serien har först och främst satsat på enkelhet, vilket de har lyckats bra med. Man har tagit fram ett system som använder sig av bluetooth, vilket innebär att det inte behövs några separata hubbar, routrar eller internetuppkopplingar. 

Att installera lamporna (och tillbehören) är verkligen enkelt. Det är bara att ladda ner appen till sin smartphone, skruva i lampan, slå på strömmen och lägga till lampan i systemet. Att som vi gjorde i testet lägga till tre lampor, en mini-plugg och en fjärrkontroll tog under fem minuter.


Läs hela recensionen här.

1010192 Smartline Flow Smartline Flow The Mood Changer Bulb. Dimmable, Warm White, E27 13553 The Mood Changer Bulb är en dimbar E27 LED-lampa från Smartline. Lampan har ett varmvitt ljus på 2700 K, som ger en mysigare känsla. Genom att koppla upp lampan med Bluetooth till din Smartphone kan du styra lampan direkt i Smartline-appen i din smartphone, du kan även styra lampan med fjärrkontrollen Remote Control från Smartline. Med Smartline's app kan du schemalägga dina lampor, så att de tänds och släcks vid vissa bestämda tidpunkter.En lampas färgtemperatur, hur kallt eller varmt lampans ljus är, mäts i Kelvingrader (K). 4000 K anses vara vitt ljus och upplevs som lite kallt, ju högre siffra desto kallare (blåare) ljus och ju lägre siffra desto varmare ljus. Ett kallare ljus är bättre i situationer du behöver koncentrera dig, som när du läser en bok, medans varmt ljus är mer behagligt som mysbelysning. Färgtemperaturen på The Mood Changer Bulb är 2700 K, vilket är ett varmare vitt ljus. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> M3 Rekommenderar Smartline har blivit favoriten hos många som vill kunna styra sin belysning men inte vill betala för ett dyrt system med en hub, eller vill ha ett enklare system. Smartline har också blivit en favorit i flera tester, bland annat i M3's test: Skaparna av de smarta lamporna i Smartline-serien har först och främst satsat på enkelhet, vilket de har lyckats bra med. Man har tagit fram ett system som använder sig av bluetooth, vilket innebär att det inte behövs några separata hubbar, routrar eller internetuppkopplingar. Att installera lamporna (och tillbehören) är verkligen enkelt. Det är bara att ladda ner appen till sin smartphone, skruva i lampan, slå på strömmen och lägga till lampan i systemet. Att som vi gjorde i testet lägga till tre lampor, en mini-plugg och en fjärrkontroll tog under fem minuter.Läs hela recensionen här. Smart belysning 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Smart belysning