Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart spotlight med varmt ljus

Smartline Flow The Mood Changer Spot. Dimmable, Warm White, GU10

  Art.nr: 1010194
 • Styr lampan med mobilen
 • Ansluts via Bluetooth
 • GU10
 • 385 lumen
 • 5,4W

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

The Mood Changer Spot är en smart LED-spotligt, med GU10-sockel, från Smartline. The Mood Changer Spot har inbyggd Bluetooth som gör att du kan koppla lampan till din smartphone och styra lampan genom Smartline-appen. Du kan även schemalägga dina Smartline-lampor genom appen så att de tänds och släcks när du vill. LED-lampan är dimbar och kan enkelt dimmas genom appen eller fjärrkontrollen

Lampan har ett varmvitt ljus på 2700 K, som ger ett behagligt varmt sken. En lampas färgtemperatur, hur kallt eller varmt lampans ljus är, mäts i Kelvingrader (K). 4000K anses vara vitt ljus och upplevs som lite kallt, ju högre siffra desto kallare (blåare) ljus och ju lägre siffra desto varmare ljus.

Smartline M3 rekommenderar

M3 Rekommenderar

Smartline har blivit favoriten hos många som vill kunna styra sin belysning men inte vill betala för ett dyrt system med en hub, eller vill ha ett enklare system. Smartline har också blivit en favorit i flera tester, bland annat i M3's test:

Skaparna av de smarta lamporna i Smartline-serien har först och främst satsat på enkelhet, vilket de har lyckats bra med. Man har tagit fram ett system som använder sig av bluetooth, vilket innebär att det inte behövs några separata hubbar, routrar eller internetuppkopplingar. 

Att installera lamporna (och tillbehören) är verkligen enkelt. Det är bara att ladda ner appen till sin smartphone, skruva i lampan, slå på strömmen och lägga till lampan i systemet. Att som vi gjorde i testet lägga till tre lampor, en mini-plugg och en fjärrkontroll tog under fem minuter.


Du kan läsa hela recensionen här.

Titta även på

3-pack

(1 st)
 • 3 st spotlights
 • GU10-sockel
 • Styr lamporna med mobilen

599:-

Titta även på

3-pack

(1 st)
 • 3 st spotlights
 • GU10-sockel
 • Styr lamporna med mobilen

599:-

1010194 Smartline Flow Smartline Flow The Mood Changer Spot. Dimmable, Warm White, GU10 13558 The Mood Changer Spot är en smart LED-spotligt, med GU10-sockel, från Smartline. The Mood Changer Spot har inbyggd Bluetooth som gör att du kan koppla lampan till din smartphone och styra lampan genom Smartline-appen. Du kan även schemalägga dina Smartline-lampor genom appen så att de tänds och släcks när du vill. LED-lampan är dimbar och kan enkelt dimmas genom appen eller fjärrkontrollenLampan har ett varmvitt ljus på 2700 K, som ger ett behagligt varmt sken. En lampas färgtemperatur, hur kallt eller varmt lampans ljus är, mäts i Kelvingrader (K). 4000K anses vara vitt ljus och upplevs som lite kallt, ju högre siffra desto kallare (blåare) ljus och ju lägre siffra desto varmare ljus. M3 Rekommenderar Smartline har blivit favoriten hos många som vill kunna styra sin belysning men inte vill betala för ett dyrt system med en hub, eller vill ha ett enklare system. Smartline har också blivit en favorit i flera tester, bland annat i M3's test: Skaparna av de smarta lamporna i Smartline-serien har först och främst satsat på enkelhet, vilket de har lyckats bra med. Man har tagit fram ett system som använder sig av bluetooth, vilket innebär att det inte behövs några separata hubbar, routrar eller internetuppkopplingar. Att installera lamporna (och tillbehören) är verkligen enkelt. Det är bara att ladda ner appen till sin smartphone, skruva i lampan, slå på strömmen och lägga till lampan i systemet. Att som vi gjorde i testet lägga till tre lampor, en mini-plugg och en fjärrkontroll tog under fem minuter.Du kan läsa hela recensionen här. Smart belysning 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Smarta Hem
 2. Smart belysning