Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kit för smart belysning

Smartline Flow The Warm & Cool Light Kit. 2xLED E27 CCT/TW, 1xRemote

  Art.nr: 1010195
  • 2 LED-lampor + 1 fjärrkontroll
  • E27-sockel
  • Styr lamporna med mobilen
  • 806 lumen
  • 9W

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

The Warm & Cool Light Kit från Smartline är ett set med två stycken smarta LED-lampor och en fjärrkontroll. LED-lamporna i paketet är två stycken Warm & Cool Bulb med E27-sockel. Warm & Cool Bulb är dimbara, men du kan även ställa in ljustemperaturen så att lamporna avger ett varmare eller kallare sken. Lamporna har inbyggd Bluetooth som gör att du kan koppla dom till din smartphone och styra lamporna via Smartline-appen. I appen kan du tända och släcka lamporna, dimma och ändra färgtemperaturen, Du kan även schemalägga lamporna till att tändas och släckas när du vill. Du kan självklart även styra lamporna via den medföljande fjärrkontrollen. 

En lampas färgtemperatur, hur kallt eller varmt lampans ljus är, mäts i Kelvingrader (K). 4000K anses vara vitt ljus och upplevs som lite kallt, ju högre siffra desto kallare (blåare) ljus och ju lägre siffra desto varmare ljus. Ett kallare ljus är bättre i situationer du behöver koncentrera dig, som när du läser en bok, medans varmt ljus är mer behagligt som mysbelysning. Du kan själv justera färgtemperaturen på  Warm & Cool Bulb, lamporna har ett spann mellan 2700K-6500K.

Smartline M3 rekommenderar

M3 Rekommenderar

Smartline har blivit favoriten hos många som vill kunna styra sin belysning men inte vill betala för ett dyrt system med en hub, eller vill ha ett enklare system. Smartline har också blivit en favorit i flera tester, bland annat i M3's test:

Skaparna av de smarta lamporna i Smartline-serien har först och främst satsat på enkelhet, vilket de har lyckats bra med. Man har tagit fram ett system som använder sig av bluetooth, vilket innebär att det inte behövs några separata hubbar, routrar eller internetuppkopplingar. 

Att installera lamporna (och tillbehören) är verkligen enkelt. Det är bara att ladda ner appen till sin smartphone, skruva i lampan, slå på strömmen och lägga till lampan i systemet. Att som vi gjorde i testet lägga till tre lampor, en mini-plugg och en fjärrkontroll tog under fem minuter.


Läs hela recensionen här.

1010195 Smartline Flow Smartline Flow The Warm & Cool Light Kit. 2xLED E27 CCT/TW, 1xRemote 13561 The Warm & Cool Light Kit från Smartline är ett set med två stycken smarta LED-lampor och en fjärrkontroll. LED-lamporna i paketet är två stycken Warm & Cool Bulb med E27-sockel. Warm & Cool Bulb är dimbara, men du kan även ställa in ljustemperaturen så att lamporna avger ett varmare eller kallare sken. Lamporna har inbyggd Bluetooth som gör att du kan koppla dom till din smartphone och styra lamporna via Smartline-appen. I appen kan du tända och släcka lamporna, dimma och ändra färgtemperaturen, Du kan även schemalägga lamporna till att tändas och släckas när du vill. Du kan självklart även styra lamporna via den medföljande fjärrkontrollen. En lampas färgtemperatur, hur kallt eller varmt lampans ljus är, mäts i Kelvingrader (K). 4000K anses vara vitt ljus och upplevs som lite kallt, ju högre siffra desto kallare (blåare) ljus och ju lägre siffra desto varmare ljus. Ett kallare ljus är bättre i situationer du behöver koncentrera dig, som när du läser en bok, medans varmt ljus är mer behagligt som mysbelysning. Du kan själv justera färgtemperaturen på  Warm & Cool Bulb, lamporna har ett spann mellan 2700K-6500K. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> M3 Rekommenderar Smartline har blivit favoriten hos många som vill kunna styra sin belysning men inte vill betala för ett dyrt system med en hub, eller vill ha ett enklare system. Smartline har också blivit en favorit i flera tester, bland annat i M3's test: Skaparna av de smarta lamporna i Smartline-serien har först och främst satsat på enkelhet, vilket de har lyckats bra med. Man har tagit fram ett system som använder sig av bluetooth, vilket innebär att det inte behövs några separata hubbar, routrar eller internetuppkopplingar. Att installera lamporna (och tillbehören) är verkligen enkelt. Det är bara att ladda ner appen till sin smartphone, skruva i lampan, slå på strömmen och lägga till lampan i systemet. Att som vi gjorde i testet lägga till tre lampor, en mini-plugg och en fjärrkontroll tog under fem minuter.Läs hela recensionen här. Smart belysning 299 SEK 299 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Smart belysning