3 spotlights med varmt och kallt ljus

Smartline Flow Warm & Cool Spot. Dimmable, CCT/TW, GU10 3-pack

  Art.nr: 1010200
  • 3 st spotlights
  • GU10-sockel
  • Styr lamporna med mobilen
  • 5,4 W
  • Ansluts via Bluetooth

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

The Warm & Cool Spot 3-pack från Smartline är ett set med tre stycken smarta spotlights. Warm & Cool Spot är en LED-spotlight med GU10-sockel, som du både kan dimma och ändra färgtemperatur på, från kallvitt till varmvitt ljus. Lamporna har inbyggd Bluetooth som gör att du kan styra lamporna med Smartline's fjärrkontroll, Remote Control, eller din smartphone, genom Smartline's app. I appen kan du tända och släcka lamporna, dimma och ändra färgtemperatur men även schemalägga lamporna till att tändas och släckas på bestämda tidpunkter.

En lampas färgtemperatur, hur kallt eller varmt lampans ljus är, mäts i Kelvingrader (K). 4000 K anses vara vitt ljus och upplevs som lite kallt, ju högre siffra desto kallare (blåare) ljus och ju lägre siffra desto varmare ljus. Ett kallare ljus är bättre i situationer du behöver koncentrera dig, som när du läser en bok, medans varmt ljus är mer behagligt som mysbelysning. Du kan själv justera färgtemperaturen på  Warm & Cool Spot, lamporna har ett spann mellan 2700 K-6500 K.

Smartline M3 rekommenderar

M3 Rekommenderar

Smartline har blivit favoriten hos många som vill kunna styra sin belysning men inte vill betala för ett dyrt system med en hub, eller vill ha ett enklare system. Smartline har också blivit en favorit i flera tester, bland annat i M3's test:

Skaparna av de smarta lamporna i Smartline-serien har först och främst satsat på enkelhet, vilket de har lyckats bra med. Man har tagit fram ett system som använder sig av bluetooth, vilket innebär att det inte behövs några separata hubbar, routrar eller internetuppkopplingar. 

Att installera lamporna (och tillbehören) är verkligen enkelt. Det är bara att ladda ner appen till sin smartphone, skruva i lampan, slå på strömmen och lägga till lampan i systemet. Att som vi gjorde i testet lägga till tre lampor, en mini-plugg och en fjärrkontroll tog under fem minuter.

Du kan läsa hela recensionen här.

1010200 Smartline Flow Smartline Flow Warm & Cool Spot. Dimmable, CCT/TW, GU10 3-pack 14216 The Warm & Cool Spot 3-pack från Smartline är ett set med tre stycken smarta spotlights. Warm & Cool Spot är en LED-spotlight med GU10-sockel, som du både kan dimma och ändra färgtemperatur på, från kallvitt till varmvitt ljus. Lamporna har inbyggd Bluetooth som gör att du kan styra lamporna med Smartline's fjärrkontroll, Remote Control, eller din smartphone, genom Smartline's app. I appen kan du tända och släcka lamporna, dimma och ändra färgtemperatur men även schemalägga lamporna till att tändas och släckas på bestämda tidpunkter.En lampas färgtemperatur, hur kallt eller varmt lampans ljus är, mäts i Kelvingrader (K). 4000 K anses vara vitt ljus och upplevs som lite kallt, ju högre siffra desto kallare (blåare) ljus och ju lägre siffra desto varmare ljus. Ett kallare ljus är bättre i situationer du behöver koncentrera dig, som när du läser en bok, medans varmt ljus är mer behagligt som mysbelysning. Du kan själv justera färgtemperaturen på  Warm & Cool Spot, lamporna har ett spann mellan 2700 K-6500 K. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> M3 Rekommenderar Smartline har blivit favoriten hos många som vill kunna styra sin belysning men inte vill betala för ett dyrt system med en hub, eller vill ha ett enklare system. Smartline har också blivit en favorit i flera tester, bland annat i M3's test: Skaparna av de smarta lamporna i Smartline-serien har först och främst satsat på enkelhet, vilket de har lyckats bra med. Man har tagit fram ett system som använder sig av bluetooth, vilket innebär att det inte behövs några separata hubbar, routrar eller internetuppkopplingar. Att installera lamporna (och tillbehören) är verkligen enkelt. Det är bara att ladda ner appen till sin smartphone, skruva i lampan, slå på strömmen och lägga till lampan i systemet. Att som vi gjorde i testet lägga till tre lampor, en mini-plugg och en fjärrkontroll tog under fem minuter.Du kan läsa hela recensionen här. Smart belysning 3 1 329 SEK 329 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Smart belysning