Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

11 W LED-lampa med starkt ljusflöde som lyser upp rummet

WIZ Wi-Fi BLE TW/11W G95 927-65 E27 12/1PF

  Art.nr: 1015538
  • 11 W (75 W), 1055 lm
  • E27-sockel
  • Ansluts via Wi-Fi
  • Styr med röst eller via app
  • Livslängd: 25000 timmar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

WiZ LED A67-ljuskälla är en mycket kraftigare lampa med en ljusstyrka motsvarande 75 W. Med den här lampan kan man vrida upp ljuset rejält, vilket kan vara passande om man har ett större rum. Dessutom har den här modellen en bred ljusspridning på hela 200°. Förutom att den här lampan är extra kraftfull ger den dig ett behagligt ljus du kan styra själv för att skapa en behaglig hemma miljö. Med den här lampan kan bestämmer du själv om du vill skifta belysningen från varmt ljus till ett kallar ljus. Vilket gör att du kan anpassa belysningen efter hur din vardag är, med det varma och behagliga ljuset kan du få en riktigt lugn och avslappnad miljö, medan emd det lite kallare ljuset skapar du en energisk och pigg atmosfär. Dessutom har WiZ-systemet har en funktion så du kan få fjärråtkomst på din belysning och stänga av den där du befinner dig, vare sig du är hemma eller inte.

Rutiner

Med hjälp av den smarta appen kan du enkelt styra dina lampor med enkla knapptryckningar i appen. Dessutom kan du skapa rutiner för hur du vill att din lampa eller lampor ska lysa under dagen. Vill du att de ska tändas en specifik tid skriver du in det och klickar på spara och så sköter lampan eller lamporna sig själva. Du gör det samma när lamporna ska släckas. 

Använd dig av appen eller röstkommandon

WiZ LED lampor styr du enkelt med hjälp av WiZ-appen. Du ser vilka lampor du har i vilket rum och där i väljer du om lampan ska tändas eller släckas, dessutom finns funktionen för att dimra lampan. Något som är ännu smidigare med WiZ-belysning är att du har möjlighet att styra din belysning med hjälp av Google Assistant, ge din Google Assistant ett kommando och lamporna styrs utifrån kommandot om de ska justera ljusstyrkan eller stänga av sig i ett visst rum.

WIZ Wi-Fi BLE TW/11W G95 927-65 E27 12/1PF

Ljuskällans livslängd

Livslängd WiZ LED A67-ljuskälla med E27 sockel har en lång livslängd på 25000 timmar nominellt. Vilket resulterar i 50000 tändcykler, hur många gånger du slår på och av en lampa.

1015538 1015538 WIZ WIZ Wi-Fi BLE TW/11W G95 927-65 E27 12/1PF 929002451002 WiZ LED A67-ljuskälla är en mycket kraftigare lampa med en ljusstyrka motsvarande 75 W. Med den här lampan kan man vrida upp ljuset rejält, vilket kan vara passande om man har ett större rum. Dessutom har den här modellen en bred ljusspridning på hela 200°. Förutom att den här lampan är extra kraftfull ger den dig ett behagligt ljus du kan styra själv för att skapa en behaglig hemma miljö. Med den här lampan kan bestämmer du själv om du vill skifta belysningen från varmt ljus till ett kallar ljus. Vilket gör att du kan anpassa belysningen efter hur din vardag är, med det varma och behagliga ljuset kan du få en riktigt lugn och avslappnad miljö, medan emd det lite kallare ljuset skapar du en energisk och pigg atmosfär. Dessutom har WiZ-systemet har en funktion så du kan få fjärråtkomst på din belysning och stänga av den där du befinner dig, vare sig du är hemma eller inte.RutinerMed hjälp av den smarta appen kan du enkelt styra dina lampor med enkla knapptryckningar i appen. Dessutom kan du skapa rutiner för hur du vill att din lampa eller lampor ska lysa under dagen. Vill du att de ska tändas en specifik tid skriver du in det och klickar på spara och så sköter lampan eller lamporna sig själva. Du gör det samma när lamporna ska släckas.  Använd dig av appen eller röstkommandonWiZ LED lampor styr du enkelt med hjälp av WiZ-appen. Du ser vilka lampor du har i vilket rum och där i väljer du om lampan ska tändas eller släckas, dessutom finns funktionen för att dimra lampan. Något som är ännu smidigare med WiZ-belysning är att du har möjlighet att styra din belysning med hjälp av Google Assistant, ge din Google Assistant ett kommando och lamporna styrs utifrån kommandot om de ska justera ljusstyrkan eller stänga av sig i ett visst rum. Ljuskällans livslängdLivslängd WiZ LED A67-ljuskälla med E27 sockel har en lång livslängd på 25000 timmar nominellt. Vilket resulterar i 50000 tändcykler, hur många gånger du slår på och av en lampa. Smart belysning 169 SEK 169 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Smart belysning