Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Skapa en mysig hemma miljö med WiZ A60 LED-lampa

WIZ Wi-Fi TW/6.7W ST64 CL 927-65 E27 6/1PF

  Art.nr: 1015555
  • 6,7 W (60 W), 806 lm
  • E27 sockel
  • Färgtemperatur: 2700 - 6500 K
  • Livslängd: 15000 timmar
  • Ansluts via WiFi

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

WiZ LED A60-ljuskälla i filament-utseende skapar en mysig och behaglig miljö i hemmet. Med den här lampan kan bestämmer du själv om du vill skifta belysningen från varmt ljus till ett kallare ljus. Detta gör att du kan anpassa belysningen efter hur din vardag är. Med det varma och behagliga ljuset kan du få en riktigt lugn och avslappnad miljö, medan det lite kallare ljuset skapar en energisk och pigg atmosfär. Dessutom har WiZ-systemet har en funktion så du kan få fjärråtkomst på din belysning och stänga av den där du befinner dig, vare sig du är hemma eller inte.

Skapa dina rutiner

Med hjälp av den smarta appen kan du enkelt styra dina lampor med enkla knapptryckningar i appen. Dessutom kan du skapa rutiner för hur du vill att din lampa eller lampor ska lysa under dagen. Vill du att de ska tändas en specifik tid skriver du in det och klickar på spara och så sköter lampan eller lamporna sig själva. Du gör det samma när lamporna ska släckas. 

Styr via app eller röstkommando

WiZ LED lampor styr du enkelt med hjälp av WiZ-appen. Du ser vilka lampor du har i vilket rum och där i väljer du om lampan ska tändas eller släckas, dessutom finns funktionen för att dimra lampan. Något som är ännu smidigare med WiZ-belysning är att du har möjlighet att styra din belysning med hjälp av Google Assistant, ge din Google Assistant ett kommando och lamporna styrs utifrån kommandot om de ska justera ljusstyrkan eller stänga av sig i ett visst rum.

Lampans livslängd

Livslängd WiZ LED A60-ljuskälla med E27 sockel har en lång livslängd på 15000 timmar nominellt. Vilket resulterar i 20000 tändcykler, hur många gånger du slår på och av en lampa.

1015555 1015555 WIZ WIZ Wi-Fi TW/6.7W ST64 CL 927-65 E27 6/1PF 929002417701 WiZ LED A60-ljuskälla i filament-utseende skapar en mysig och behaglig miljö i hemmet. Med den här lampan kan bestämmer du själv om du vill skifta belysningen från varmt ljus till ett kallare ljus. Detta gör att du kan anpassa belysningen efter hur din vardag är. Med det varma och behagliga ljuset kan du få en riktigt lugn och avslappnad miljö, medan det lite kallare ljuset skapar en energisk och pigg atmosfär. Dessutom har WiZ-systemet har en funktion så du kan få fjärråtkomst på din belysning och stänga av den där du befinner dig, vare sig du är hemma eller inte.Skapa dina rutinerMed hjälp av den smarta appen kan du enkelt styra dina lampor med enkla knapptryckningar i appen. Dessutom kan du skapa rutiner för hur du vill att din lampa eller lampor ska lysa under dagen. Vill du att de ska tändas en specifik tid skriver du in det och klickar på spara och så sköter lampan eller lamporna sig själva. Du gör det samma när lamporna ska släckas. Styr via app eller röstkommandoWiZ LED lampor styr du enkelt med hjälp av WiZ-appen. Du ser vilka lampor du har i vilket rum och där i väljer du om lampan ska tändas eller släckas, dessutom finns funktionen för att dimra lampan. Något som är ännu smidigare med WiZ-belysning är att du har möjlighet att styra din belysning med hjälp av Google Assistant, ge din Google Assistant ett kommando och lamporna styrs utifrån kommandot om de ska justera ljusstyrkan eller stänga av sig i ett visst rum. Lampans livslängdLivslängd WiZ LED A60-ljuskälla med E27 sockel har en lång livslängd på 15000 timmar nominellt. Vilket resulterar i 20000 tändcykler, hur många gånger du slår på och av en lampa. Smart belysning 169 SEK 169 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Smart belysning