D-Link DSP-W218 - Smart fjärrstyrt eluttag med WiFi-styrning
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Smart fjärrstyrt eluttag med WiFi-styrning

D-Link DSP-W218

  Art.nr: 1016477
  • Ansluter till ditt Wi-Fi-nätverk
  • Schemalägg din elektronik
  • Styr via Mydlink ™-app
  • Stödjer röststyrning
  • Försedd med energimätning
249:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Mini Wi-Fi Smart Plug kontakt från D-Link gör det möjligt för dig att på ett energismart sätt kunna styra dina lampor och andra eldrivna enheter i ditt hem på ett smart sätt. Allt du behöver göra är att sätta din Smart Plug i vägguttaget och sedan ansluta de stickkontakterna du vill till uttaget. Sedan kan du med hjälp av D-Links smarta App styra dina lampor och andra enheter direkt från mobilen. Där kan du schemalägga tider för när elen ska vara på och även stänga av den.  Du kan även styra lampan via röstassistent genom att koppla Mini Wi-Fi Smart Plug till Google Home, Apple HomeKit eller Amazon Alexa. Smart belysning har aldrig varit lättare och smidigare.

Ditt hem, dina regler

Med ett enda smidigt tryck kan du automatisera ditt hem och skapa smarta rutiner. Räck dig aldrig efter de utåtgående uttagen igen. Kontrollera dina lampor i rummet, stäng av allt smidigt när du ska ta kväll eller varför inte ställa in automatiskt när lamporna ska tändas när du inte är hemma. Denna smarta plug-in kontakten går enkelt och smidigt ansluta till ditt WiFi och med den kostnadsfria appen MyDlink™ kan du oavsett om du är hemma eller på språng sköta dina hushållsartiklar.

smart-app
smart energikoll

Håll koll på din energiförbrukning

Med D-Link Mini Wi-Fi Smart Plug kan du hålla koll på exakt hur mycket energi din inkopplade enhet använder. I appen är det också möjligt att via diagram se hur mycket engerig som används varje dag, vecka, månad och år och även få fram den genomsnittliga samt maximala energianvändningen av dina enheter. På så vis är du alltid medveten om din energiförbrukning och kan göra aktiva val för att styra den. Hjälp din miljön och din plånbok genom att stänga av enheter när du går hemifrån. 

Var hemma, även när du inte är det

Inget mer undrande om du lämnade plattången eller strykjärnet på, se strömstatusen för varje eluttag och stäng av dem i telefonen. Du kan smidigt ställa in scheman på dina lampor så det är ljust när du kommer hem eller lyser i fönsterna på kvällarna om du skulle vara iväg på semester.  Få ett omedelbart meddelande och tänd lamporna och radion om din MyDLink ™-kamera  skulle upptäcka någon.

Liten och smidig design

Mini Wi-Fi Smart Plug är utformad för att passa diskret i alla hem. Dessa kompakta och lilla storlek gör att du kan montera två enheter, sida vid sida i ett dubbelt uttag. Du kan givetvis också slå på och av den med den fysiska knappen utan att behöva använda MyDLink-appen.

dubbel smart plug in
google home och alexa

Fråga din röstassistent

För praktisk handsfree söststyrning fungerar Mini Wi-Fi Smart Plug  enkelt och smidigt med både Amazon Echos Alexa eller Google Assistant. Ta det till nästa nivå och automatisera med andra MyDLink ™ enheter för att spara tid och njuta av ett smart och bekvämt liv.