Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart plug för utomhusbruk

Nedis Smart Outdoor Plug

  Art.nr: 1010068
  • Automatisera och fjärrstyr
  • IP44-klassificerad
  • Kompatibel med övriga Nedis-enheter
  • Enkel att installera

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nedis Smart Outdoor Plug är en smart plug för utomhusbruk som fungerar genom ditt WiFi. Med en smart plug kan du göra dina vanliga elektriska prylar smarta. Du ansluter Smart Outdoor Plug till din smartphone eller surfplatta via din WiFi-router, vilket gör att du kan styra uttaget genom Nedis-appen i din smartphone eller surfplatta - även när du inte är hemma.

Du kan även ställa in tidsscheman och olika scenarion i appen och på så vis automatisera det du har kopplat in i din smart plug. I Nedis-appen kan du även koppla samman flera olika smarta enheter från Nedis.

Smart Outdoor Plug - enkel att installera

Nedis Smart Outdoor Plug är enkel att installera, det enda du behöver göra är att ansluta den till ditt uttag och sedan koppla in den elektroniska enheten som du vill kunna styra. För att kunna styra Smart Outdoor Plug med din smartphone eller surfplatta behöver du bara ladda ner Nedis app och koppla samman Smart Outdoor Plug med din smartphone via din WiFi-router. I Nedis-appen kan du se strömförbrukningen för de enheter du har kopplade via Nedis smart plugs, vilket gör att du kan hitta hemmets energitjuvar och förvandla ditt hem till att bli mer energisnålt.

Smart Outdoor Plug kan både användas fristående eller paras ihop med andra smarta produkter från Nedis. Genom att sammankoppla Smart Outdoor plug med andra Nedis-produkter kan du sätta upp olika scenarion och automationer i Nedis-appen. Exempelvis kan du genom att koppla en rörelsesensor till uttaget och koppla in en lampa i smart plug:en, skapa en automatisering där smart plug aktiveras när rörelsesensorn känner av rörelse. På så vis kan du ha en lampa som tänds när du kommer hem med bilen.

Nedis Smart Outdoor Plug är kompatibelt med Google Home och Amazon Alexa, så du kan till och med styra din smart plug med rösten.

IP44 - väderbeständig

Nedis Smart Outdoor Plug är konstruerad för utomhusbruk. Den väderbeständiga smart plug:en har en IP44-klassificering. IP44 innebär att plug:en är sprutsäker och klarar av att vatten sprutas på den från alla håll, utan att den släpper igenom någon fukt - med andra ord är den optimal för utomhusbruk.

Tänk på att endast använda uttag med IP44 eller högre utomhus.

Nedis smart outdoor plug

Nedis använder sig av TUYA Smart, som är en plattform för IoT-enheter. TUYA Smart gör att Nedis produkter blir kompatibla med flera andra varumärken, som är uppkopplade till TUYA Smart. Nedis är även kompatibelt med Google Home och Amazon Alexa.

1010068 1010068 Nedis Nedis Smart Outdoor Plug WIFIPO120FWT Nedis Smart Outdoor Plug är en smart plug för utomhusbruk som fungerar genom ditt WiFi. Med en smart plug kan du göra dina vanliga elektriska prylar smarta. Du ansluter Smart Outdoor Plug till din smartphone eller surfplatta via din WiFi-router, vilket gör att du kan styra uttaget genom Nedis-appen i din smartphone eller surfplatta - även när du inte är hemma. Du kan även ställa in tidsscheman och olika scenarion i appen och på så vis automatisera det du har kopplat in i din smart plug. I Nedis-appen kan du även koppla samman flera olika smarta enheter från Nedis. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Smart Outdoor Plug - enkel att installera Nedis Smart Outdoor Plug är enkel att installera, det enda du behöver göra är att ansluta den till ditt uttag och sedan koppla in den elektroniska enheten som du vill kunna styra. För att kunna styra Smart Outdoor Plug med din smartphone eller surfplatta behöver du bara ladda ner Nedis app och koppla samman Smart Outdoor Plug med din smartphone via din WiFi-router. I Nedis-appen kan du se strömförbrukningen för de enheter du har kopplade via Nedis smart plugs, vilket gör att du kan hitta hemmets energitjuvar och förvandla ditt hem till att bli mer energisnålt.Smart Outdoor Plug kan både användas fristående eller paras ihop med andra smarta produkter från Nedis. Genom att sammankoppla Smart Outdoor plug med andra Nedis-produkter kan du sätta upp olika scenarion och automationer i Nedis-appen. Exempelvis kan du genom att koppla en rörelsesensor till uttaget och koppla in en lampa i smart plug:en, skapa en automatisering där smart plug aktiveras när rörelsesensorn känner av rörelse. På så vis kan du ha en lampa som tänds när du kommer hem med bilen.Nedis Smart Outdoor Plug är kompatibelt med Google Home och Amazon Alexa, så du kan till och med styra din smart plug med rösten. IP44 - väderbeständig Nedis Smart Outdoor Plug är konstruerad för utomhusbruk. Den väderbeständiga smart plug:en har en IP44-klassificering. IP44 innebär att plug:en är sprutsäker och klarar av att vatten sprutas på den från alla håll, utan att den släpper igenom någon fukt - med andra ord är den optimal för utomhusbruk.Tänk på att endast använda uttag med IP44 eller högre utomhus. Nedis använder sig av TUYA Smart, som är en plattform för IoT-enheter. TUYA Smart gör att Nedis produkter blir kompatibla med flera andra varumärken, som är uppkopplade till TUYA Smart. Nedis är även kompatibelt med Google Home och Amazon Alexa. Smart plugs 4,5 23 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Smart el
  3. Smart plugs