Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

3-pack med fjärrströmbrytare och fjärrkontroll

Nexa MYC-2300 Mini-Plugin-Kit 3-pack

  Art.nr: 1007975
  • 3 st mottagare & 1 st fjärrkontroll
  • På / Av och All Off-funktion
  • Ansluts direkt till vägguttaget
  • Frekvens: 433,92 MHz
  • Max belastning: 1500 W

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Nexa MYC-2300 är perfekt som ett startpaket för dig som vill prova på det smarta hemmet, eller för dig som vill utöka och komplettera ditt smarta hem. Detta kompletta paket består av 3 st mottagare samt 1 st fjärrkontroll med membranknappar, och är perfekt för exempelvis belysning.

Nexa MYC-2300 har enkel kodning mellan mottagare och sändare samt är kompatibel med samtliga Nexa-produkter. Fjärrkontrollen kan slå på/av de olika fjärrströmbrytarna individuellt, men har även en knapp för att slå av alla fjärrströmbrytare samtidigt. Varje mottagare kan ta emot 3 unika koder från olika fjärrkontroller så att du enkelt kan kontrollera hela ditt hus. Tänk på att denna enhet ej är fungerande med dimmerfunktion.

1007975 Nexa Nexa MYC-2300 Mini-Plugin-Kit 3-pack 14422 Nexa MYC-2300 är perfekt som ett startpaket för dig som vill prova på det smarta hemmet, eller för dig som vill utöka och komplettera ditt smarta hem. Detta kompletta paket består av 3 st mottagare samt 1 st fjärrkontroll med membranknappar, och är perfekt för exempelvis belysning. Nexa MYC-2300 har enkel kodning mellan mottagare och sändare samt är kompatibel med samtliga Nexa-produkter. Fjärrkontrollen kan slå på/av de olika fjärrströmbrytarna individuellt, men har även en knapp för att slå av alla fjärrströmbrytare samtidigt. Varje mottagare kan ta emot 3 unika koder från olika fjärrkontroller så att du enkelt kan kontrollera hela ditt hus. Tänk på att denna enhet ej är fungerande med dimmerfunktion. Smart plugs 5 2 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Smart el
  3. Smart plugs