Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smart plug in-kontakt för din belysning

Philips Hue Smart Plug

  Art.nr: 1009751
  • Gör din vanliga lampa smart
  • Styr dina lampor i mobilen
  • Stöd för Google Assistant, Siri och Alexa
  • Schemalägg din belysning
  • Enkel att installera och använda

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hue Smart Plug från Philips Hue är en plug in-kontakt som gör att du kan styra vilken lampa du vill i ditt hem. Allt du behöver göra är att sätta din Smart Plug i vägguttaget och sedan ansluta stickkontakten till din lampa. Genom Philips Hue-bryggan (ingår ej) kan du styra din lampa direkt i mobilen. Du kan även styra lampan genom rösten genom att koppla Philips Hue till Google Home, Apple HomeKit eller Amazon Alexa. Smart belysning har aldrig varit lättare och smidigare.

Kom igång, enklare än någonsin

Ta det första steget till ett hem med smart belysning genom Philips Hue Bluetooth-appen. Den senaste serien av Philips Hue-lampor har ett Bluetooth-chip inbyggt, som låter dig som inte har en Hue-brygga att styra upp till tio smarta lampor direkt via din mobiltelefon. 

Välj mellan utvalda ljusscener, styr alla lampor i ett rum eller dimma lamporna med din röst. Det är exempel på funktioner du får tillgång till med Hue Bluetooth. När du senare vill utöka ditt system så kan du skaffa en Hue-brygga, som tillåter styrning av upp till 50 lampor.

Philips Hue

Skapa ditt eget Philips Hue-system

För att nå nästa nivå så krävs det en Philips Hue-brygga, som är själva hjärnan i hela systemet. Bryggan ansluts till ditt hemnätverk och kommunicerar med dina Hue-lampor trådlöst. Första gången den startas söker bryggan automatiskt upp och ansluter lamporna. 

När installationen är klar laddar du ner den kostnadsfria appen Philips Hue till din mobil eller surfplatta, och med appen styr du hela systemet och kontrollerar lamporna trådlöst.

Philips Hue
Philips Hue

Ljusscheman

Brukar någon i familjen slarva med att släcka lamporna efter sig? Eller vill du helt enkelt att det ska vara upplyst när du kommer hem sent? Via Philips Hue-appen som finns tillgänglig till både Android och iOS, kan du med hjälp av schemaläggning se till att lamporna tänds vid en viss tid, i olika rum eller bara få det att se ut som att du är hemma när inte är det.

Tack vare geofencing-teknik går det även programmera in så lampan tänds när du kommer hem och släcks när du ger dig av. Spara dina ljusinställningar och hämta tillbaka dem när du vill med bara ett fingertryck.

Kompatibel med Apple HomeKit

Philips Hue-bryggan är dessutom kompatibel med Apple HomeKit-teknik. Be Siri slå på eller dimma lamporna eller hämta förinställningar utan att trycka på en enda knapp. Via tredjepartsappar kan du till och med koppla lamporna till andra Apple HomeKit-aktiverade enheter.Hue-bryggan säljs separat eller i paket med Hue-lampor.

Philips Hue

Google Assistant

Philips Hue är kompatibelt med Google Assistant. Styr din belysning med rösten, så behöver du varken leta efter strömbrytare eller leta reda på mobilen.  

Philips Hue