Fjärrstyrt eluttag på 2300 watt

Telldus Plug-in Switch Z-Wave 2300W

  Art.nr: 224928
  • 2300 watt
  • 30 meters räckvidd
  • Kompatibel med andra Z-Wave-produkter
  • LED-indikator
  • Bara 7,8 cm hög

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Från tillverkarna av TellStick kommer här Telldus Plug-in Switch Z-Wave. Det är ett fjärrstyrt eluttag som innehåller den senaste Z-Wave-tekniken med möjlighet att tända och släcka lampor och starta/stänga av annan elektronisk utrusning upp till 2300 W. Pluggen är kompatibel med Telldus Live vilket ger möjlighet till schemaläggningar med mera.

Det här är Z-Wave

Pluggen är lätt att installera och integrera i Telldus Live smarta system. När den är på plats och installerad kan du enkelt lägga upp schema och skapa händelser som får pluggen att sätta på eller stänga av ansluten apparat efter bestämda tider, efter solens upp- och nedgång eller när en sensor uppnår ett visst värde. Dessutom kan du se status på pluggen i realtid i både Telldus Live! programvara och tillhörande smartphone-app.

30 meters räckvidd

Telldus Z-Wave-plugg är både IP21-klassad och har en räckvidd på 30 meter (fri sikt) vilket ger dig möjlighet att placera den nästan vartsomhelst i huset. En fördel med Z-Wave är att mesh-nätverkssignalerna kan hoppa från enhet till enhet vilket gör att räckvidden förlängs betydligt.
Med petsäker design kan du vara trygg även om pluggen sitter någonstans där små barn brukar leka.

Liten slimmad design

Pluggen är så pass liten (7,8 cm) att du kan ha den i ett tvåvägsuttag utan att täcka upp båda platserna. Det ger dig möjlighet att ha två pluggar i samma vägguttag, något som varit nästintill omöjligt tidigare.
Det går även att köra Telldus Z-Wave Plug som en repeater i Z-Wave nätverket. En LED-indikator som visar status på den, går även att stänga av indikatorn om så önskas.  

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

224928 Telldus Telldus Plug-in Switch Z-Wave 2300W 311912 Från tillverkarna av TellStick kommer här Telldus Plug-in Switch Z-Wave. Det är ett fjärrstyrt eluttag som innehåller den senaste Z-Wave-tekniken med möjlighet att tända och släcka lampor och starta/stänga av annan elektronisk utrusning upp till 2300 W. Pluggen är kompatibel med Telldus Live vilket ger möjlighet till schemaläggningar med mera. Det här är Z-Wave Pluggen är lätt att installera och integrera i Telldus Live smarta system. När den är på plats och installerad kan du enkelt lägga upp schema och skapa händelser som får pluggen att sätta på eller stänga av ansluten apparat efter bestämda tider, efter solens upp- och nedgång eller när en sensor uppnår ett visst värde. Dessutom kan du se status på pluggen i realtid i både Telldus Live! programvara och tillhörande smartphone-app. 30 meters räckvidd Telldus Z-Wave-plugg är både IP21-klassad och har en räckvidd på 30 meter (fri sikt) vilket ger dig möjlighet att placera den nästan vartsomhelst i huset. En fördel med Z-Wave är att mesh-nätverkssignalerna kan hoppa från enhet till enhet vilket gör att räckvidden förlängs betydligt.Med petsäker design kan du vara trygg även om pluggen sitter någonstans där små barn brukar leka. Liten slimmad design Pluggen är så pass liten (7,8 cm) att du kan ha den i ett tvåvägsuttag utan att täcka upp båda platserna. Det ger dig möjlighet att ha två pluggar i samma vägguttag, något som varit nästintill omöjligt tidigare.Det går även att köra Telldus Z-Wave Plug som en repeater i Z-Wave nätverket. En LED-indikator som visar status på den, går även att stänga av indikatorn om så önskas.   Smart plugs 4,7 3 249 SEK 249 NewCondition Discontinued
  1. Smarta Hem
  2. Smart el
  3. Smart plugs