Smart väggkontakt med stöd för röststyrning

TP-Link HS100 WiFi Smart Plug, 2.4GHz, 802.11b/g/n

  Art.nr: 1005179
  • Kompatibel med Google Home, iOS och Android
  • Ansluts till ditt WiFi
  • Schemaläggnings-funktion
  • Slå på / av elapparater via app
  • Enkel att installera och använda

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

TP-Link Smart Plug HS100 är en smart väggkontakt som enkelt kan styras med hjälp av en app. Med schemaläggning kan man ställa in klockslag för att tända och släcka när man önskar för att få det att se ut som att du är hemma medans du är på semester, eller vakna till doften av nybryggt kaffe. Med stöd för röststyrning genom Amazon Echo och Google Home är Smart Plug HS100 ett perfekt tillbehör till det smarta hemmet. 

Full kontroll när du inte är hemma

Med Wi-Fi Smart Plug kan du styra alla dina elektriska apparater i ditt hem när du är borta. Ställ in ett schema som slår på värmaren på de kalla vinterkvällarna, sätt på kaffebryggaren på morgonen innan du vaknar eller sätt på din vardagsrumslampa medan du är på semester. Glömt att stänga av strykjärnet efter att du har lämnat huset, lugn, man kan stänga av HS100 på avstånd med några tryckningar på din smartphone.

Gör ditt hem till ett smart hem

Med Smart Plug HS100 kan man koppla samman flera Smart Plugs för att enkelt kunna styra dem genom den kostnadsfria Kasa-appen. Man kan även para ihop Smart Plugs med Google Home eller Amazon Echo för att styra ditt hem med hjälp av röstkommando i appen. Allt du behöver för att få en smart lösning till ditt hem.

Enkel installation

Med Kasa-appen kan du ställa in Wi-Fi Smart Plug på ett par minuter. Koppla HS100 till ditt Wi-Fi-nätverk med en enkel knapptryckning och steg-för-steg-instruktioner hjälper dig att säkert komma igång så du kan ställa in scheman och automatisera ditt hem direkt.

Modern design

TP-Link HS100 Smart Plug är inspirerad av en modern känsla, både elegant och simpel design så att den kan smälta in sömlöst med den befintliga inredningen i hemmet.

1005179 TP-Link TP-Link HS100 WiFi Smart Plug, 2.4GHz, 802.11b/g/n HS100(EU) TP-Link Smart Plug HS100 är en smart väggkontakt som enkelt kan styras med hjälp av en app. Med schemaläggning kan man ställa in klockslag för att tända och släcka när man önskar för att få det att se ut som att du är hemma medans du är på semester, eller vakna till doften av nybryggt kaffe. Med stöd för röststyrning genom Amazon Echo och Google Home är Smart Plug HS100 ett perfekt tillbehör till det smarta hemmet.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Full kontroll när du inte är hemma Med Wi-Fi Smart Plug kan du styra alla dina elektriska apparater i ditt hem när du är borta. Ställ in ett schema som slår på värmaren på de kalla vinterkvällarna, sätt på kaffebryggaren på morgonen innan du vaknar eller sätt på din vardagsrumslampa medan du är på semester. Glömt att stänga av strykjärnet efter att du har lämnat huset, lugn, man kan stänga av HS100 på avstånd med några tryckningar på din smartphone. Gör ditt hem till ett smart hem Med Smart Plug HS100 kan man koppla samman flera Smart Plugs för att enkelt kunna styra dem genom den kostnadsfria Kasa-appen. Man kan även para ihop Smart Plugs med Google Home eller Amazon Echo för att styra ditt hem med hjälp av röstkommando i appen. Allt du behöver för att få en smart lösning till ditt hem. Enkel installation Med Kasa-appen kan du ställa in Wi-Fi Smart Plug på ett par minuter. Koppla HS100 till ditt Wi-Fi-nätverk med en enkel knapptryckning och steg-för-steg-instruktioner hjälper dig att säkert komma igång så du kan ställa in scheman och automatisera ditt hem direkt. Modern design TP-Link HS100 Smart Plug är inspirerad av en modern känsla, både elegant och simpel design så att den kan smälta in sömlöst med den befintliga inredningen i hemmet. Smart plugs 4,6 13 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Smart el
  3. Smart plugs