Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Smart väggkontakt med mobilstyrning

WIZ Smart Plug

  Art.nr: 1014254
  • Ansluter till ditt Wi-Fi-nätverk
  • Styrs via WiZ-appen
  • Gör ett vanligt uttag smart
  • Schemalägg din elektronik
  • Stödjer röststyrning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Gör ditt hem lite smartare med WiZ Smart Plug. Väggkontakten ansluts till ett traditionellt vägguttag, sedan är det bara att hämta WiZ-appen för att hjälpa den ansluta till ditt hemnätverk. Skapa scheman utifrån dina vardagliga behov och känn dig trygg i att kunna stänga av kontakten från distans, bara med hjälp av din smartphone. WiZ Smart Plug stödjer dessutom röststyrning, likväl via Google Assistant, som Alexa och Apples Siri.

Smart väggkontakt med mobilstyrning
1014254 WIZ WIZ Smart Plug 929002427614 Gör ditt hem lite smartare med WiZ Smart Plug. Väggkontakten ansluts till ett traditionellt vägguttag, sedan är det bara att hämta WiZ-appen för att hjälpa den ansluta till ditt hemnätverk. Skapa scheman utifrån dina vardagliga behov och känn dig trygg i att kunna stänga av kontakten från distans, bara med hjälp av din smartphone. WiZ Smart Plug stödjer dessutom röststyrning, likväl via Google Assistant, som Alexa och Apples Siri. Smart plugs 169 SEK 169 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Smart el
  3. Smart plugs