Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Fjärrstyrd termostat för ditt smarta hem

netatmo Thermostat by Stark with Home Kit V.2

  Art.nr: 1002540
  • Styr värmeanläggningen från din smartphone
  • Ansluts till ditt WiFi-nätverk
  • Anpassar sig efter ditt hem
  • Sparar energi

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Netatmo Thermostat låter dig fjärrstyra din värmeanläggning från din smartphone, surfplatta eller dator via Thermostat-appen (tillgänglig för både Android, iOS, PC och Mac). Termostaten installeras enkelt och alla delar som behövs ingår i paketet. Nu är det enkelt att styra värmen i hemmet vart än du är och kontrollera din energiförbrukning!

Anpassar sig efter ditt hem

Med funktionen Auto-Adapt anpassas termostaten efter ditt hems isolering och utomhustemperaturen. Det innebär värmen slås på när det behövs - så att du kan ha önskad temperatur precis i rätt tid. 

Sparar energi

Via appen lagras din inomhustemperatur och energiförbrukning. Varje månad får du en rapport som sedan kan hjälpa dig att justera din användning för optimal energieffektivitet.

Passar termostaten i ditt hem?

För att kunna använda termostaten krävs att den är kompatibel med ditt värmesystem och att du har ett WiFi-nätverk - se om Netatmo Thermostat är kompatibel med ditt system här.

Kompatibel med Apple HomeKit

1002540 1002540 netatmo netatmo Thermostat by Stark with Home Kit V.2 NTH01-EN-EU Netatmo Thermostat låter dig fjärrstyra din värmeanläggning från din smartphone, surfplatta eller dator via Thermostat-appen (tillgänglig för både Android, iOS, PC och Mac). Termostaten installeras enkelt och alla delar som behövs ingår i paketet. Nu är det enkelt att styra värmen i hemmet vart än du är och kontrollera din energiförbrukning! Anpassar sig efter ditt hem Med funktionen Auto-Adapt anpassas termostaten efter ditt hems isolering och utomhustemperaturen. Det innebär värmen slås på när det behövs - så att du kan ha önskad temperatur precis i rätt tid.  Sparar energi Via appen lagras din inomhustemperatur och energiförbrukning. Varje månad får du en rapport som sedan kan hjälpa dig att justera din användning för optimal energieffektivitet. Passar termostaten i ditt hem? För att kunna använda termostaten krävs att den är kompatibel med ditt värmesystem och att du har ett WiFi-nätverk - se om Netatmo Thermostat är kompatibel med ditt system här. Kompatibel med Apple HomeKit *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Smart klimat & värme 5 2 1090 SEK 1090 NewCondition Discontinued
  1. Smarta Hem
  2. Smart klimat & värme