Ljus- och temperatursensor för smarta hem

Telldus Strips Comfort Temperature Sensor

  Art.nr: 1008617
  • 10 års batteritid
  • Kompatibel med Z-Wave-produkter
  • Diskret montering
  • Styr temperaturen i ditt hem med mobilen

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ha översikt över temperaturen i rum när du inte är i dem. Med Sensative Strips för mätning av temperatur kan du se i din mobil hur temperaturen är i de rum du monterat sensorn, du kan även koppla samman sensorn med termostater för att automatiskt höja eller sänka temperaturen i rummet. Sensorn kan även läsa av ljustillförseln i rummet och därmed även dimra eller släcka den lampa som är kopplad till systemet.

Sensorn fungerar genom att den kopplas till en Z-Wave-kontrollenhet och kan därefter skicka information om temperatur och belysning till din mobil eller surfplatta.

Kontrollera temperaturen med mobilen

Sensative Strips Comfort Temperature är en diskret sensor du enkelt kan fästa på väggen med de medföljande fästningsanordningen. Sensorn mäter temperaturen och ljusstyrkan i det rum den är monterad. Sensorn kan sedan kommunicera med andra enheter som är kopplade till ditt Z-Wave-nätverk och därigenom justera temperaturen eller belysningen. 


Sensative Comfort Temperature Sensor kontrollera temperaturen även när du inte befinner dig i rummet

Genom att koppla Google Home till ditt smarta hem-system som är kopplat via Z-Wave kan du även styra din Sensative-sensor genom Google Assistant. Vilket innebär att du kan fråga Google om temperaturen i ett rum du för tillfället inte befinner dig i och dessutom justera temperaturen. 

Sensorns batteri har 10 års batteritid, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att batteriet ska ta slut. När batteriet väl är förbrukat återvinner du hela sensorn.

Z-wave

Sensatives produkter är gjorda för Z-Wave-nätverk. Z-Wave är ett trådlöst kommunikationsprotokoll som är utvecklat för hemautomation, där syftet är att styra elektronik i exempelvis hushåll eller kontor. Varje Z-Wave-nätverk är uppbyggt kring en kontrollenhet som trådlöst skickar ut signaler till de enheter som är anslutna till nätverket, därigenom kan du observera och kontrollera dina kopplade enheter via din smartphone eller surfplatta.

1008617 Telldus Telldus Strips Comfort Temperature Sensor 13689 Ha översikt över temperaturen i rum när du inte är i dem. Med Sensative Strips för mätning av temperatur kan du se i din mobil hur temperaturen är i de rum du monterat sensorn, du kan även koppla samman sensorn med termostater för att automatiskt höja eller sänka temperaturen i rummet. Sensorn kan även läsa av ljustillförseln i rummet och därmed även dimra eller släcka den lampa som är kopplad till systemet.Sensorn fungerar genom att den kopplas till en Z-Wave-kontrollenhet och kan därefter skicka information om temperatur och belysning till din mobil eller surfplatta. Kontrollera temperaturen med mobilen Sensative Strips Comfort Temperature är en diskret sensor du enkelt kan fästa på väggen med de medföljande fästningsanordningen. Sensorn mäter temperaturen och ljusstyrkan i det rum den är monterad. Sensorn kan sedan kommunicera med andra enheter som är kopplade till ditt Z-Wave-nätverk och därigenom justera temperaturen eller belysningen.  Genom att koppla Google Home till ditt smarta hem-system som är kopplat via Z-Wave kan du även styra din Sensative-sensor genom Google Assistant. Vilket innebär att du kan fråga Google om temperaturen i ett rum du för tillfället inte befinner dig i och dessutom justera temperaturen. Sensorns batteri har 10 års batteritid, vilket gör att du inte behöver oroa dig för att batteriet ska ta slut. När batteriet väl är förbrukat återvinner du hela sensorn. Z-wave Sensatives produkter är gjorda för Z-Wave-nätverk. Z-Wave är ett trådlöst kommunikationsprotokoll som är utvecklat för hemautomation, där syftet är att styra elektronik i exempelvis hushåll eller kontor. Varje Z-Wave-nätverk är uppbyggt kring en kontrollenhet som trådlöst skickar ut signaler till de enheter som är anslutna till nätverket, därigenom kan du observera och kontrollera dina kopplade enheter via din smartphone eller surfplatta. Smart klimat & värme 2,3 3 449 SEK 449 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Smart klimat & värme