Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Chime Pro - ringklocka med inbyggd extender

Ring Chime Pro

  Art.nr: 1002638
  • Välj mellan olika ringsignaler
  • Ställbar volym
  • Inbyggd WiFi-extender
  • Stör Ej-läge

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Chime kopplas in i ett vanligt eluttag och ger dig ljudaviseringar från Ring Video Doorbell eller Stick Up Cam när du har en besökare vid dörren. Den kan kopplas in var som helst i hemmet där det finns ett eluttag och på så sätt hör du alltid om någon ringer på dörren.

Inbyggd WiFi-extender

Ring Chime Pro har en inbyggd extender som boostar nätverket för Ring-produkter i hemmet. Det gör även att du enkelt via appen kan komma åt enheter som är i hemmet eller på kontoret och styra deras inställningar separat via Appen i din smartphone.

  • Förbättrar nätverkssignalen
  • Välj mellan olika ringsignaler
  • Ställ in ljud och styrka
  • Stör Ej-läge

Om du ej vill bli störd så har Chime ett Stör Ej-läge vilket betyder att den inte ringer när någon trycker på ringklockan. Den har även en volymkontroll och möjlighet att välja olika ringsignaler.

OBS. Kräver och fungerar endast tillsammans med Ring Video Doorbell och Ring Stick Up Cam.

1002638 Ring Ring Chime Pro 8AC4P6-0EU0 Chime kopplas in i ett vanligt eluttag och ger dig ljudaviseringar från Ring Video Doorbell eller Stick Up Cam när du har en besökare vid dörren. Den kan kopplas in var som helst i hemmet där det finns ett eluttag och på så sätt hör du alltid om någon ringer på dörren. Inbyggd WiFi-extender Ring Chime Pro har en inbyggd extender som boostar nätverket för Ring-produkter i hemmet. Det gör även att du enkelt via appen kan komma åt enheter som är i hemmet eller på kontoret och styra deras inställningar separat via Appen i din smartphone.Förbättrar nätverkssignalenVälj mellan olika ringsignalerStäll in ljud och styrkaStör Ej-lägeOm du ej vill bli störd så har Chime ett Stör Ej-läge vilket betyder att den inte ringer när någon trycker på ringklockan. Den har även en volymkontroll och möjlighet att välja olika ringsignaler.OBS. Kräver och fungerar endast tillsammans med Ring Video Doorbell och Ring Stick Up Cam. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Smarta dörrklockor 5 1 599 SEK 599 NewCondition PreOrder
  1. Smarta Hem
  2. Smarta dörrklockor