Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Batteridrivna Video Doorbell 3 med 160° synfält

Ring Video Doorbell 3

  Art.nr: 1012918
 • 1080p Full HD-kamera
 • Rörelsesensorer
 • Tvåvägskommunikation
 • Stöd för Dual-Band Wi-Fi
 • Drivs via batteri (medföljer)
1 790:-

Delbetala från 188:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ring Video Doorbell 3 är en kombinerad dörrklocka och övervakningskamera som håller koll vid ytterdörren, oavsett om du är hemma eller ej. Med en Full HD-kamera med 160° synfält, vidareutvecklade rörelsesensorer och mörkerseende övervakar Video Doorbell 3 området kring dörren dygnet runt och informerar dig om allt som kan vara av intresse. Tvåvägskommunikationen låter dig kommunicera med personen vid dörren direkt via din smartphone och Dual-Band-stöd medför en starkare, snabbare och säkrare anslutning till ditt nätverk för att aldrig missa en notis.

Drivs via uppladdningsbart batteri

Din Video Doorbell 3 drivs via det medföljande uppladdningsbara batteriet. Det ingår även en USB-kabel som du kan använda dig av för att ladda upp det när batterinivån blir låg. Med en batteridriven dörrklocka blir installationen betydligt enklare, så att du kan vara redo på bara ett par minuter.

Vidareutvecklade rörelsesensorer

Precis som Video Doorbell 2 är Video Doorbell 3 utrustad med rörelsesensorer. Något som är nytt med Video Doorbell 3 är tillägget av en så kallad "Near Motion Zone", sensorer specialiserade på rörelse som sker inom 1.5-4.5 metersspannet framför ytterdörren. Genom att justera din "Near Motion Zone" till att passa ditt hem kan du bli kvitt onödiga rörelsenotiser, och på så sätt förlänga batteritiden.

Stöd för Dual-Band Wi-Fi

Video Doorbell 3 har stöd för Dual-Band-anslutning. Dual-Band innebär att dörrklockan kopplar upp sig mot både 2.4 GHz och 5 GHz-bandet som sänds ut av din router. Detta resulterar i en förstärkt anslutning där risken för signalavbrott minskar avsevärt jämfört med föregående generation som endast kunde koppla upp sig mot det vanligtvis högt belastade 2.4 GHz-bandet.

Övriga förbättringar

Den tredje generationens Video Doorbell för med sig ännu fler fördelar än vad som beskrivits ovan. Förstärkta skruvar, en förbättrad design med lättborttagen frontplatta för att enklare komma åt batteriet och en mer genomtänkt och tidsbesparande installationsprocess.

Styr alla Ring-enheter i samma app

Notifikationer i realtid, tvåvägskommunikation, överblick över alla anslutna Ring-enheter och snabb åtkomst till varje kameras videoström. Det är ett axplock av funktionerna du får tillgång till i Ring-appen. Med alla övervakningskameror i samma app får du snabbt en överblick om vad som händer.

Appen heter "Ring - Always Home" och finns tillgänglig för nedladdning både i App Store och i Google Play Store.

Styr alla Ring-enheter i samma app

Gör ännu mer med Ring Protect

De mest centrala funktionerna får du tillgång till direkt ur kartongen, men för den som vill ha ännu mer finns Ring Protect. Ring Protect är en abonnemangstjänst som bland annat ger dig tillgång till funktioner som 30 dagars molnlagring och möjlighet att enkelt ladda ned och dela inspelad video.

Läs mer om Ring Protect här

I förpackningen

 • Ring Video Doorbell 3
 • Uppladdningsbart Quick-Release Battery Pack
 • 2 st frontplattor (Satin Nickel & Venetian)
 • Kil och kit för installation i hörn
 • Micro USB-laddningskabel
 • Monteringskonsol/väggfäste
 • Installationskit
 • Bruksanvisning
 • Klistermärke