Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Startpaket med Ring Video Doorbell Pro och Chime ringklocka

Ring Video Doorbell Pro, kit with chime and transformer

  Art.nr: 1002620
  • 1080p Full HD-kamera
  • Infraröd nattsyn
  • Rörelsesensorer
  • Tvåvägskommunikation
  • Drivs via 220V (nätadapter medföljer)

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ring Video Doorbell Pro tar dig till nästa nivå av säkerhet och bekvämlighet som fungerar i alla hem. Håll koll på ditt hem i kristallklar 1080p Full HD-video och se, hör och prata med besökare var som helst. Med omedelbara notifikationer till mobilen och tvåvägssamtal kan du se och prata med besökaren vid dörren från din smartphone, surfplatta och dator, var du än är. Det medföljer fyra stycken utbytbara frontplattor, en i silver,en i svart, en diskret guldfärg och en brun så att du kan matcha vad som passar din entré bäst.

Inkluderat är även en nätadapter för strömanslutning och en Ring Chime ringklocka där du kan välja din ringsignal när någon ringer på dörren. 

Övervaka ditt hem från var som helst

Ring Video Doorbell Pro har rörelsesensorer du kan justera för att hitta den perfekta inställningen för just ditt ditt hem. Du kommer att få en notifkation så fort kamerna upptäcker rörelse så att du kan koll på ditt hem från din smartphone oavsett var du befinner dig.

  • Justerbara rörelsesensorer
  • Infraröd nattsyn
  • Live View on demand med video och ljud

Ring Chime

Chime kopplas in i ett vanligt eluttag och ger dig ljudaviseringar från Ring Video Doorbell eller Stick Up Cam när du har en besökare vid dörren. Den kan kopplas in var som helst i hemmet där det finns ett eluttag och på så sätt hör du alltid om någon ringer på dörren.

Om du ej vill bli störd så har Chime ett Stör Ej-läge vilket betyder att den inte ringer när någon trycker på ringklockan. Den har även en volymkontroll och möjlighet att välja olika ringsignaler.

1002620 Ring Ring Video Doorbell Pro, kit with chime and transformer 8VR4P6-0EU0 Ring Video Doorbell Pro tar dig till nästa nivå av säkerhet och bekvämlighet som fungerar i alla hem. Håll koll på ditt hem i kristallklar 1080p Full HD-video och se, hör och prata med besökare var som helst. Med omedelbara notifikationer till mobilen och tvåvägssamtal kan du se och prata med besökaren vid dörren från din smartphone, surfplatta och dator, var du än är. Det medföljer fyra stycken utbytbara frontplattor, en i silver,en i svart, en diskret guldfärg och en brun så att du kan matcha vad som passar din entré bäst. Inkluderat är även en nätadapter för strömanslutning och en Ring Chime ringklocka där du kan välja din ringsignal när någon ringer på dörren.  Övervaka ditt hem från var som helst Ring Video Doorbell Pro har rörelsesensorer du kan justera för att hitta den perfekta inställningen för just ditt ditt hem. Du kommer att få en notifkation så fort kamerna upptäcker rörelse så att du kan koll på ditt hem från din smartphone oavsett var du befinner dig. Justerbara rörelsesensorerInfraröd nattsynLive View on demand med video och ljud Ring Chime Chime kopplas in i ett vanligt eluttag och ger dig ljudaviseringar från Ring Video Doorbell eller Stick Up Cam när du har en besökare vid dörren. Den kan kopplas in var som helst i hemmet där det finns ett eluttag och på så sätt hör du alltid om någon ringer på dörren. Om du ej vill bli störd så har Chime ett Stör Ej-läge vilket betyder att den inte ringer när någon trycker på ringklockan. Den har även en volymkontroll och möjlighet att välja olika ringsignaler. Smarta dörrklockor 4,7 97 2690 SEK 2690 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Smarta dörrklockor