Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Hub som förenklar din vardag och ditt smarta hem

Futurehome Smart Hub

  Art.nr: 1017943
  • Nav för dina smarta enheter
  • Kompatibel med bland annat Philips HUE och IKEA
  • Fullständig överblick över din energiförbrukning
  • Skapa timers för ljus och värme
  • Styr ditt hem genom Futurhome-appen
2 490:-

Delbetala från 246:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Futurehomes Smart Hub fungerar som ett nav för dina smarta enheter och gör det möjligt för dig att styra ditt hem var som helst i världen. Med Futurehome kan du enkelt ställa in timers och notifikationer för bland annat ljus och värme, men också för andra apparater. Vill du att kaffebryggaren alltid ska stängas av efter 10 minuter? Eller vill du ha ett meddelande om någon glömde att stänga kylskåpsdörren? Vore det skönt att spara energi och värme när du är på jobbet? Genom Futurehomes Smart Hub du enkelt ställa in anpassade inställningar för just ditt hem. 

Minska energiförbrukningen

Futurehome Smart Hub hjälper dig att få full kontroll över värmekällorna i ditt hem och en fullständig överblick över din energiförbrukning. Om du är intresserad av att spara el och ge en positiv inverkan för jordens klimat så är detta någonting för dig. Futurehome ger dig en tydlig bild av vad du spenderar mest på och vilka enheter som konsumerar vad. 

Installation

Futurehome stöder de väletablerade standarderna Z-Wave och Zigbee, som ger dig ett brett utbud av olika enheter att välja mellan: allt från IKEA och Phillips HUE till Fibaro och Yale Doorman, och mycket mer. Gör det själv eller få professionell hjälp – eller kanske en kombination.  Vissa delar av installationen lämnas bäst till en professionell installatör, men det finns också många enheter som enkelt kan ställas in själv dig som användare. Grundregeln är att allt som måste kopplas till fast el är elektrikerens fält och att du är fri att köpa och lägga till enheter som antingen går på batteri eller ansluts till ett eluttag.

Futurehome App

Futurehome-appen

Det är enkelt att komma igång med Futurehome. Appen laddar du ner via exempelvis Google Play eller App Store. 

Läs mer på http://www.futurehome.io/