Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Startpaket med fjärrströmbrytare och fjärrkontroll

Proove Smart Home Start Kit Basic 3-p 1000W

  Art.nr: 192430
  • 3 st fjärrströmbrytare
  • 1 st fjärrkontroll
  • Perfekt startpaket till ditt smarta hem
  • Kompatibel med Tellstick
  • Max belastning 1000W

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Startpaket med fjärrströmbrytare och fjärrkontroll

Ett suveränt startpaket med 3 självlärande fjärrströmbrytare (av/på) och fjärrkontroll så att du kommer igång snabbt och lätt. Fjärrströmbrytarna arbetar på en 433,92 MHz frekvens med en räckvidd upp till 30 meter. Det klarar av att skicka signaler genom väggar utan några problem.

Startpaketet är också kompatibelt med Tellstick-systemet.

192430 Proove Smart Home Proove Smart Home Start Kit Basic 3-p 1000W TSP200 Startpaket med fjärrströmbrytare och fjärrkontrollEtt suveränt startpaket med 3 självlärande fjärrströmbrytare (av/på) och fjärrkontroll så att du kommer igång snabbt och lätt. Fjärrströmbrytarna arbetar på en 433,92 MHz frekvens med en räckvidd upp till 30 meter. Det klarar av att skicka signaler genom väggar utan några problem.Startpaketet är också kompatibelt med Tellstick-systemet. 433 MHz 4,6 9 145 SEK 145 NewCondition Discontinued
  1. Smarta Hem
  2. Välj efter system / varumärke
  3. 433 MHz