Dörr/fönster-sensor med timer-funktion

Telldus Door/Window Sensor with Timer

  Art.nr: 244555
  • Magnetkontakt med fördröjningsfunktion
  • Timer-funktion
  • Enkel att installera
  • Kompatibel med TellStick Net
  • Gör ditt hem smart

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Telldus Smart Home Door/Window-sensor är en smart och kvalitativ sensor med timer, magnetkontakt med fördröjningsfunktion. Den är enkel att installera och ingen ledningsdragning behövs, allt för att göra sensorn så användarvänlig som möjligt. Passar perfekt i fönster, dörrar, skåp, vinskafferi, garage, verkstad osv.

Sensorn är givetvis kompatibel med TellStick Net. Sensorn är helt enkelt en viktig del i maskineriet för att göra ditt hem smart, och du får en bra översikt.

244555 Telldus Telldus Door/Window Sensor with Timer 312717 Telldus Smart Home Door/Window-sensor är en smart och kvalitativ sensor med timer, magnetkontakt med fördröjningsfunktion. Den är enkel att installera och ingen ledningsdragning behövs, allt för att göra sensorn så användarvänlig som möjligt. Passar perfekt i fönster, dörrar, skåp, vinskafferi, garage, verkstad osv.Sensorn är givetvis kompatibel med TellStick Net. Sensorn är helt enkelt en viktig del i maskineriet för att göra ditt hem smart, och du får en bra översikt. 433 MHz 4,2 4 99 SEK 99 NewCondition PreOrder
  1. Smarta Hem
  2. Välj efter system / varumärke
  3. 433 MHz