Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lättplacerad rörelsesensor 433 MHz för ditt smarta hem

Telldus PIR-sensor 433Mhz

  Art.nr: 1007742
 • Kompatibel med TellStick
 • Övervaka dörren, fönster balkongen och hallen
 • För inomhusbruk
 • Nedräkningsfunktion
 • Batteridriven för flexibel placering

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Telldus PIR-sensor 433 MHz är en liten och lättplacerad rörelsedetektor för inomhusbruk som du kan använda tillsammans med din TellStick för att skydda ditt hem från objudna gäster. Använd den batteridrivna sensorn för att övervaka dörrar, fönster, hallar, balkonger och uteplatser. Sensorn drivs av två AAA-batterier och därför mycket enkel att placera exakt där du behöver den som bäst.

När sensorn upptäcker något som rör sig i detekteringsområdet så skickas en signal som plockas upp av din TellStick. Beroende på hur valt att sätta upp ditt smarta hem kan du på så sätt exempelvis tända lampor eller slå på ett uttag. 

Smidig nedräkningsfunktion

Rörelsesensorn har även en nedräkningsfunktion som du kan ställa in så en av-signal skickas efter fem eller tio minuter, en mycket praktisk funktion om du vill att sensorn ska kontrollera belysning i olika rum. Som standard skickas ingen av-signal.

Egenskaper PIR-sensor 433 MHz

 • Detekteringsområde: 8-12 meter
 • Detekteringsvinkel: 110°
 • Räckvidd: Ca 30 meter
 • Batteri: 2x 1,5V AAA (medföljer inte)
 • Batterilivslängd: ca 1 år vid normal användning
 • Endast för inomhusbruk
 • Dimensioner: 33 x 108 x 182 mm
 • Vikt: 0,092 kg

OBS! Sensorn ersätter inte ett fullskaligt larm utan ska användas som ett komplement till annan säkerhetslösning.

1007742 Telldus Telldus PIR-sensor 433Mhz 313186 Telldus PIR-sensor 433 MHz är en liten och lättplacerad rörelsedetektor för inomhusbruk som du kan använda tillsammans med din TellStick för att skydda ditt hem från objudna gäster. Använd den batteridrivna sensorn för att övervaka dörrar, fönster, hallar, balkonger och uteplatser. Sensorn drivs av två AAA-batterier och därför mycket enkel att placera exakt där du behöver den som bäst. När sensorn upptäcker något som rör sig i detekteringsområdet så skickas en signal som plockas upp av din TellStick. Beroende på hur valt att sätta upp ditt smarta hem kan du på så sätt exempelvis tända lampor eller slå på ett uttag.  Smidig nedräkningsfunktion Rörelsesensorn har även en nedräkningsfunktion som du kan ställa in så en av-signal skickas efter fem eller tio minuter, en mycket praktisk funktion om du vill att sensorn ska kontrollera belysning i olika rum. Som standard skickas ingen av-signal. Egenskaper PIR-sensor 433 MHz Detekteringsområde: 8-12 meterDetekteringsvinkel: 110°Räckvidd: Ca 30 meterBatteri: 2x 1,5V AAA (medföljer inte)Batterilivslängd: ca 1 år vid normal användningEndast för inomhusbrukDimensioner: 33 x 108 x 182 mmVikt: 0,092 kg OBS! Sensorn ersätter inte ett fullskaligt larm utan ska användas som ett komplement till annan säkerhetslösning. 433 MHz 4 3 169 SEK 169 NewCondition InStock
 1. Smarta Hem
 2. Välj efter system / varumärke
 3. 433 MHz