Rörelse- och magnetsensorer 433 MHz för ett smart hem

Telldus Sensor kit - 2x Door/Window 1xPIR

  Art.nr: 1007740
 • Kompatibel med TellStick
 • 2x dörr- och fönstersensorer + 1x rörelsesensor
 • Få koll över ditt hem
 • Batteridrift

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Gör ditt hem smartare och få bättre koll över vad som händer när du inte är hemma. Detta paket från Telldus innehåller två fönster- och dörrsensorer samt en rörelsesensor som du placerar ut i ditt hem och ansluter till ett befintligt 433 MHz-system för att notiser från sensorerna. Sensorerna är enkla att installera och behöver inte kablar för att få ström utan drivs av batterier.

Ett smart hem på 433 MHz

433 MHz-tekniken är ett billigt och smart protokoll som är enkelt att komma igång med sitt smarta hem. Det finns flera olika typer av sensorer för olika ändamål som ansluts till en kompatibel gateway, exempelvis Telldus TellStick Znet. Den både tar emot och skickar signaler till sensorerna så du både kan få information från sensorerna samt fjärrstyra dem från din mobil.

Dörr- och fönstersensorer

Telldus Sensor kit 13795 består av två stycken magnetsensorer som placeras i dörrar, fönster, skåp eller lådor för att känna av hur de öppnas och stängs. Det ger dig information om dörren öppnas när ingen är hemma, när barnen kommer hem från skolan eller om du har glömt att stänga ett fönster.

 • 32 x 92 x 138 mm
 • 60 gram
 • Drivs med ett 3V knappcellsbatteri CR2032 (ingår)
 • Ca ett års batteritid vid normal användning
 • Monteras med dubbelhäftande tejp eller skruv (ingår)

Rörelsesensor

I förpackningen finns även en rörelsesensor som reagerar på rörelser i ditt hem. Perfekt för en enkel typ av övervakning när du är på jobbet eller åker bort, eller för att få ditt smarta hem att utföra en annan åtgärd, exempelvis tända en lampa.
När sensorn upptäcker något som rör sig i detekteringsområdet så skickas en signal som plockas upp av din TellStick. Beroende på hur valt att sätta upp ditt smarta hem kan du på så sätt exempelvis tända lampor eller slå på ett uttag. 

Rörelsesensorn har även en nedräkningsfunktion som du kan ställa in så en av-signal skickas efter fem eller tio minuter, en mycket praktisk funktion om du vill att sensorn ska kontrollera belysning i olika rum. Som standard skickas ingen av-signal.

 • Detekteringsområde: 8-12 meter
 • Detekteringsvinkel: 110°
 • Räckvidd: Ca 30 meter
 • Batteri: 2x 1,5V AAA (ingår inte)
 • Ca ett års batteritid vid normal användning
 • Endast för inomhusbruk
 • 33 x 108 x 182 mm
 • 92 gram
1007740 Telldus Telldus Sensor kit - 2x Door/Window 1xPIR 13795 Gör ditt hem smartare och få bättre koll över vad som händer när du inte är hemma. Detta paket från Telldus innehåller två fönster- och dörrsensorer samt en rörelsesensor som du placerar ut i ditt hem och ansluter till ett befintligt 433 MHz-system för att notiser från sensorerna. Sensorerna är enkla att installera och behöver inte kablar för att få ström utan drivs av batterier. Ett smart hem på 433 MHz 433 MHz-tekniken är ett billigt och smart protokoll som är enkelt att komma igång med sitt smarta hem. Det finns flera olika typer av sensorer för olika ändamål som ansluts till en kompatibel gateway, exempelvis Telldus TellStick Znet. Den både tar emot och skickar signaler till sensorerna så du både kan få information från sensorerna samt fjärrstyra dem från din mobil. Dörr- och fönstersensorer Telldus Sensor kit 13795 består av två stycken magnetsensorer som placeras i dörrar, fönster, skåp eller lådor för att känna av hur de öppnas och stängs. Det ger dig information om dörren öppnas när ingen är hemma, när barnen kommer hem från skolan eller om du har glömt att stänga ett fönster. 32 x 92 x 138 mm60 gramDrivs med ett 3V knappcellsbatteri CR2032 (ingår)Ca ett års batteritid vid normal användningMonteras med dubbelhäftande tejp eller skruv (ingår) Rörelsesensor I förpackningen finns även en rörelsesensor som reagerar på rörelser i ditt hem. Perfekt för en enkel typ av övervakning när du är på jobbet eller åker bort, eller för att få ditt smarta hem att utföra en annan åtgärd, exempelvis tända en lampa.När sensorn upptäcker något som rör sig i detekteringsområdet så skickas en signal som plockas upp av din TellStick. Beroende på hur valt att sätta upp ditt smarta hem kan du på så sätt exempelvis tända lampor eller slå på ett uttag.  Rörelsesensorn har även en nedräkningsfunktion som du kan ställa in så en av-signal skickas efter fem eller tio minuter, en mycket praktisk funktion om du vill att sensorn ska kontrollera belysning i olika rum. Som standard skickas ingen av-signal. Detekteringsområde: 8-12 meterDetekteringsvinkel: 110°Räckvidd: Ca 30 meterBatteri: 2x 1,5V AAA (ingår inte)Ca ett års batteritid vid normal användningEndast för inomhusbruk33 x 108 x 182 mm92 gram 433 MHz 3 2 259 SEK 259 NewCondition InStock
 1. Smarta Hem
 2. Välj efter system / varumärke
 3. 433 MHz