Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Fönster- och dörrsensor för ditt smarta hem

Eve Door & Window

  Art.nr: 1007860
  • Kompatibel med Apple HomeKit
  • Kontrollera om dörren är stängd
  • Skapa scheman
  • Få notiser i appen
  • För iPhone, iPad och iPod touch

Kombinera med

Eve Door & Window
Fönster- och dörrsensor för ditt smarta hem

390:-


  • Pris: 889:-
Lägg paket i kundvagn

Kombinera med

Eve Door & Window
Fönster- och dörrsensor för ditt smarta hem

390:-


  • Pris: 1 580:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Eve Door & Window slipper du fundera på om du stängde dörren när du åkte hemifrån. Den trådlösa sensorn känner av om dörren eller fönstret är stängt och ger dig informationen direkt i din iPhone eller iPad. Sensorn består av två enheter som placeras mittemot varandra på dörren eller fönstret. 

Eve Door & Window är kompatibel med Apple HomeKit och med hjälp av sensorn kan du få notiser, skapa scheman och se historik direkt i appen. Sensorn drivs av ett ½ AA-batteri med lång livslängd och ansluter via Bluetooth vilket gör att du slipper krångla med sladdar.

Enkel installation

Installera sensorn på entrédörren, altandörren eller på något av dina fönster och få en smart sensor som levererar information direkt till appen, även när du inte är hemma. Sensorn drivs av ett ½ AA-batteri (ER14250 3,6 V), är enkel att installera och ansluter trådlöst till ditt Apple HomeKit via Bluetooth utan att någon hubb eller gateway behövs.

Skapa scheman

Med hjälp av Apple HomeKit kan du integrera Eve Door & Window i ditt smarta hem och skapa olika scheman, till exempel stänga av elementet under fönstret när du öppnar för vädring eller skapa ett schema som tänder belysning och startar mediaspelaren när du kommer hem från jobbet.

Fråga Siri

Använd din röst och fråga Siri om dörren eller fönstret är stängt. Du kan ge egna namn för dina tillbehör med hjälp av Eve-appen och gruppera dem för att komma åt dem samtidigt.

Se historik i appen

Funderar du på när och hur länge du vädrade källaren senast? I appen på din iPhone eller iPad kan du ta del av detaljerad historik från sensorn.

Känn dig trygg

Med all viktig information du lägger i ditt smarta hem, är det viktigt att tänka på datasäkerheten. du kan känna dig trygg med HomeKit då all data överförs och lagras med end-to-end-kryptering vilket innebär att ingen annan än du kan komma åt den.

Kompatibilitet 

För att kontrollera sensorn rekommenderas en enhet med operativsystem iOS 12.1 eller senare. För automatisering och fjärråtkomst krävs antingen en HomePod, Apple TV med tvOS 11 eller en iPad med iOS 11 eller senare som är konfigurerad som hemhubb. Appen Eve for Homekit finns att ladda ner i App Store.

1007860 Eve Eve Door & Window 1ED109901001 Med Eve Door & Window slipper du fundera på om du stängde dörren när du åkte hemifrån. Den trådlösa sensorn känner av om dörren eller fönstret är stängt och ger dig informationen direkt i din iPhone eller iPad. Sensorn består av två enheter som placeras mittemot varandra på dörren eller fönstret.  Eve Door & Window är kompatibel med Apple HomeKit och med hjälp av sensorn kan du få notiser, skapa scheman och se historik direkt i appen. Sensorn drivs av ett ½ AA-batteri med lång livslängd och ansluter via Bluetooth vilket gör att du slipper krångla med sladdar. Enkel installation Installera sensorn på entrédörren, altandörren eller på något av dina fönster och få en smart sensor som levererar information direkt till appen, även när du inte är hemma. Sensorn drivs av ett ½ AA-batteri (ER14250 3,6 V), är enkel att installera och ansluter trådlöst till ditt Apple HomeKit via Bluetooth utan att någon hubb eller gateway behövs. Skapa scheman Med hjälp av Apple HomeKit kan du integrera Eve Door & Window i ditt smarta hem och skapa olika scheman, till exempel stänga av elementet under fönstret när du öppnar för vädring eller skapa ett schema som tänder belysning och startar mediaspelaren när du kommer hem från jobbet. Fråga Siri Använd din röst och fråga Siri om dörren eller fönstret är stängt. Du kan ge egna namn för dina tillbehör med hjälp av Eve-appen och gruppera dem för att komma åt dem samtidigt. Se historik i appen Funderar du på när och hur länge du vädrade källaren senast? I appen på din iPhone eller iPad kan du ta del av detaljerad historik från sensorn. Känn dig trygg Med all viktig information du lägger i ditt smarta hem, är det viktigt att tänka på datasäkerheten. du kan känna dig trygg med HomeKit då all data överförs och lagras med end-to-end-kryptering vilket innebär att ingen annan än du kan komma åt den. Kompatibilitet  För att kontrollera sensorn rekommenderas en enhet med operativsystem iOS 12.1 eller senare. För automatisering och fjärråtkomst krävs antingen en HomePod, Apple TV med tvOS 11 eller en iPad med iOS 11 eller senare som är konfigurerad som hemhubb. Appen Eve for Homekit finns att ladda ner i App Store. Apple HomeKit 390 SEK 390 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Välj efter system / varumärke
  3. Apple HomeKit