Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Smart nätadapter med WiFi för ljusslingor

Deltaco Smart Wi-Fi Nätadapter till ljusslingor

  Art.nr: 1015605
 • För elnätsdrivna ljusslingor och ljusnät
 • IP44 för inom- och utomhusbruk
 • Styr med mobilen
 • WiFi-uppkoppling

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Gör din "dumma" julbelysning eller ljusslinga smart med Deltaco SH-AD01 Smart WiFi power adapter. Detta är en smart nätadapter som passar för att koppla in ljusslingor, ljusnät och istappsslingor för att kunna ansluta till WiFi och styra från mobilen. Anslut bara den smarta strömadaptern till valfri kompatibel LED-enhet för att förvandla den till en smart enhet med olika ljuslägen, timer-funktion och mer som du kan styra bekvämt via Deltaco Smart Home-appen. 

Deltaco strömadapter fungerar med ljusslingor med upp till 500 LED-ljuspunkter som har löstagbar strömadapter, dock ej kompatibel med RGB-belysning. Nätadaptern har IP44-klassning så du kan använda den till ljusslingor både inomhus och utomhus.

Styrs via app

Deltacos smarta prylar kräver ingen hubb, gateway eller krångliga installationer. När du har kopplat in nätadaptern med en ljusslinga och i ett vägguttag, är det bara att ansluta adaptern till ditt trådlösa nätverk och få tillgång till massor av smarta funktioner i din mobiltelefon. 

Deltaco Smart Home-appen är allt du behöver för hantering av sirenen. Via appen kan du styra enskilda enheter var för sig eller dela in dem i olika rum för att enkelt hantera en grupp. Du kan förutom att tända eller släcka, ställa in ljusläge och timer om du vill att den anslutna belysningen ska stängas av efter en viss tid. Alternativt kan du schemalägga specifika tider då den ska vara på eller avstängd. I appen finns också möjlighet att skapa automatiska åtgärder. Som exempel att ljusslingan tänds när solen har gått ner, eller om du vill gruppera ihop flera ljusslingor till att utföra samma sak vid ett givet tillfälle. 

Deltaco Smart Home-appen finns givetvis att ladda ner gratis för både Android och iOS.

Egenskaper Deltaco SH-AD01

 • Wifi 2.4 Ghz
 • 5 års garanti 
 • Ingångström: 100 - 240 V 
 • Utgångström: 31 V, 3.6 W 
 • Kapacitet: 500x LED-dioder 
 • IP-44: använd inomhus & utomhus
 • Ej styrning av RGB-belysning
 • Kompatibel med Deltaco Smart Home-appen

I förpackningen

 • Smart strömadapter för ljusslingor 
 • Manual
1015605 1015605 Deltaco Deltaco Smart Wi-Fi Nätadapter till ljusslingor SH-AD01 Gör din "dumma" julbelysning eller ljusslinga smart med Deltaco SH-AD01 Smart WiFi power adapter. Detta är en smart nätadapter som passar för att koppla in ljusslingor, ljusnät och istappsslingor för att kunna ansluta till WiFi och styra från mobilen. Anslut bara den smarta strömadaptern till valfri kompatibel LED-enhet för att förvandla den till en smart enhet med olika ljuslägen, timer-funktion och mer som du kan styra bekvämt via Deltaco Smart Home-appen. Deltaco strömadapter fungerar med ljusslingor med upp till 500 LED-ljuspunkter som har löstagbar strömadapter, dock ej kompatibel med RGB-belysning. Nätadaptern har IP44-klassning så du kan använda den till ljusslingor både inomhus och utomhus.Styrs via appDeltacos smarta prylar kräver ingen hubb, gateway eller krångliga installationer. När du har kopplat in nätadaptern med en ljusslinga och i ett vägguttag, är det bara att ansluta adaptern till ditt trådlösa nätverk och få tillgång till massor av smarta funktioner i din mobiltelefon. Deltaco Smart Home-appen är allt du behöver för hantering av sirenen. Via appen kan du styra enskilda enheter var för sig eller dela in dem i olika rum för att enkelt hantera en grupp. Du kan förutom att tända eller släcka, ställa in ljusläge och timer om du vill att den anslutna belysningen ska stängas av efter en viss tid. Alternativt kan du schemalägga specifika tider då den ska vara på eller avstängd. I appen finns också möjlighet att skapa automatiska åtgärder. Som exempel att ljusslingan tänds när solen har gått ner, eller om du vill gruppera ihop flera ljusslingor till att utföra samma sak vid ett givet tillfälle. Deltaco Smart Home-appen finns givetvis att ladda ner gratis för både Android och iOS.Egenskaper Deltaco SH-AD01Wifi 2.4 Ghz5 års garanti Ingångström: 100 - 240 V Utgångström: 31 V, 3.6 W Kapacitet: 500x LED-dioder IP-44: använd inomhus & utomhusEj styrning av RGB-belysningKompatibel med Deltaco Smart Home-appenI förpackningenSmart strömadapter för ljusslingor Manual Deltaco 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Smarta Hem
 2. Välj efter system / varumärke
 3. Deltaco