Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Paket med tre Google Nest Audio

3 x Google Nest Audio - Chalk

  Art.nr: P844
 • Säg ”Hey Google” för att få hjälp
 • Ännu bättre ljud
 • Styr smarta enheter med rösten
 • Skapa ljudsystem
 • Tillverkad av återvunnet material

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Paket innehåller:

 • 3 st
  Google Home - Chalk
Google Nest Audio - smart högtalare som förenklar vardagen

1 149:-

Säg Hej till Google Nest Audio. Den här smarta högtalaren låter dig lyssna på musik, fråga om vädret, nyheterna och mycket mer. Du kan skapa ett ljudsystem hemma med dina andra Nest-högtalare och lyssna på din favoritmusik med stereoljud så som den ska låta. Google Nest Audio är utformad för att smälta in i hemmet och göra din vardag enklare. Och den ser lika bra ut som den låter.

Allt handlar om ljudet.

Säg bara ”Hey Google, spela upp musik” så fylls rummet av kristallklar sång och kraftfull bas. Spela upp musik, radio, poddar och ljudböcker från de streamingtjänster du använder mest¹.  Nest Audio anpassar ljudet efter omgivningen och vad du lyssnar på så att musiken låter bättre, medan nyheter, poddar och ljudböcker hörs ännu tydligare.

Streama media.

Streama låtar, radio, spellistor, poddar eller ljudböcker från de streamingtjänster du använder mest, till exempel YouTube Music, Spotify och TuneIn Radio¹. Be Google att pausa, byta spår och ändra volym. 

Det är enkelt att styra musik och media. Det är bara att använda rösten, Google Home-appen eller Nest-skärmarna. Och du kan konfigurera högtalargrupper och stereoljud i Google Home-appen.

Musik här. Musik där. Musik var du än är.

Skapa ett ljudsystem hemma och fyll alla rum med musik. Få stereoljud genom att parkoppla två Nest Audio-högtalare. Skapa högtalargrupper och lyssna överallt – du kan till och med lägga till fler högtalare efterhand. Nest Audio fungerar med andra högtalare och skärmar från Nest, Chromecast-kompatibla enheter och kompatibla högtalare. Och den är enkelt att konfigurera.

Stor hjälp hemma.

Du kan till exempel säga ”Hey Google, vad blir det för väder i helgen?” Fråga Google om nyheterna eller sporten. Få ditt schema uppläst, ring samtal eller ställ in timers och alarm. Eller få hjälp att få receptet uppläst medan du lagar mat och har kladdiga fingrar. Du kan till och med tända lampor och höja värmen². Allt med hjälp av rösten.

Nest Audio fungerar med hundratals kompatibla smarta enheter, som tv-skärmar, lampor, termostater och lås, från varumärken du gillar. Enheterna är enkla att konfigurera direkt i Google Home-appen.

Prata med familj och vänner.

Nest Audio hjälper dig att hålla kontakten. Säg bara ”Hey Google” om du vill sända ut meddelanden till alla Nest-högtalare och Nest-skärmar i hemmet. Använd Nest-högtalare som snabbtelefoner så att ni kan prata med varandra i olika rum. Och ring ljudsamtal via Duo³. 

Designad med omtanke. Med miljön i åtanke.

Nest Audio har inspirerats av ditt hem, så färgerna, storleken och formen har valts ut för att smälta in och passar in perfekt i alla rum. Den har även designats med hänsyn till miljön. Det yttre höljet är tillverkat av minst 70% återvunnen plast⁴.

För att använda Nest Audio krävs ett Wi-Fi-nätverk, ett eluttag i närheten, ett Google-konto och en kompatibel mobil enhet. Minimikrav för operativsystem finns på g.co/home/req. 

1. Prenumeration på musik-, pod- och andra tjänster kan krävas. 
2. Kompatibla smarta enheter krävs.
3. För att ringa samtal måste både du och personen du ringer till ha ett Google Duo-konto.
4. Höljet består av tyg, låda, silikonfot och några mindre delar.

P844 3 x Google Nest Audio - Chalk Google Home / Nest 3447 SEK 3447 NewCondition Discontinued
 1. Smarta Hem
 2. Välj efter system / varumärke
 3. Google Home / Nest