Hängare till Google Home Mini

Andersson Wall mount hanger Google home mini White

  Art.nr: 1008721
  • Fästs på strömkontakten
  • Integrerad kabeldragning
  • Enkel upphängning av din Google Home Mini

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fäst din Google Home Mini på väggen med minimal ansträngning. Du klickar enkelt fast den runda strömkontakten i väggfästet, sedan är det bara att sätta i kontakten i vägguttaget. En helt skruvlös väggupphängningslösning. På baksidan av fästet finns det kabelrännor som hjälper dig dölja strömkabeln för en stilren upplevelse. 

Med Google Home Mini monterad på vägg når ljudet längre ut i bostaden, samtidigt som du säkerställer att dina order når fram och inte studsar på föremål som annars hade stått i vägen.

Kompatibilitet

  • Google Home Mini 

OBS! Passar ej Google Nest Mini

Hängare till Google Home Mini

Bilderna visar en utländsk strömkontakt, men hängaren är även anpassad till den nordiska modellen. Google Home Mini medföljer ej.

I förpackningen

  • Högtalarhängare
1008721 Andersson Andersson Wall mount hanger Google home mini White SB-62 Fäst din Google Home Mini på väggen med minimal ansträngning. Du klickar enkelt fast den runda strömkontakten i väggfästet, sedan är det bara att sätta i kontakten i vägguttaget. En helt skruvlös väggupphängningslösning. På baksidan av fästet finns det kabelrännor som hjälper dig dölja strömkabeln för en stilren upplevelse. Med Google Home Mini monterad på vägg når ljudet längre ut i bostaden, samtidigt som du säkerställer att dina order når fram och inte studsar på föremål som annars hade stått i vägen. Kompatibilitet Google Home Mini OBS! Passar ej Google Nest Mini Bilderna visar en utländsk strömkontakt, men hängaren är även anpassad till den nordiska modellen. Google Home Mini medföljer ej. I förpackningen Högtalarhängare Google Home / Nest 4,1 9 79 SEK 79 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Välj efter system / varumärke
  3. Google Home / Nest