Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hängare till Google Home Mini

Andersson Wall mount hanger Google home mini White

  Art.nr: 1008721
  • Fästs på strömkontakten
  • Integrerad kabeldragning
  • Enkel upphängning av din Google Home Mini

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Fäst din Google Home Mini på väggen med minimal ansträngning. Du klickar enkelt fast den runda strömkontakten i väggfästet, sedan är det bara att sätta i kontakten i vägguttaget. En helt skruvlös väggupphängningslösning. På baksidan av fästet finns det kabelrännor som hjälper dig dölja strömkabeln för en stilren upplevelse. 

Med Google Home Mini monterad på vägg når ljudet längre ut i bostaden, samtidigt som du säkerställer att dina order når fram och inte studsar på föremål som annars hade stått i vägen.

Bilderna visar en utländsk strömkontakt, men hängaren är även anpassad till den nordiska modellen. Google Home Mini medföljer ej.

Hängare till Google Home Mini

I förpackningen

  • Högtalarhängare
1008721 Andersson Andersson Wall mount hanger Google home mini White SB-62 Fäst din Google Home Mini på väggen med minimal ansträngning. Du klickar enkelt fast den runda strömkontakten i väggfästet, sedan är det bara att sätta i kontakten i vägguttaget. En helt skruvlös väggupphängningslösning. På baksidan av fästet finns det kabelrännor som hjälper dig dölja strömkabeln för en stilren upplevelse. Med Google Home Mini monterad på vägg når ljudet längre ut i bostaden, samtidigt som du säkerställer att dina order når fram och inte studsar på föremål som annars hade stått i vägen.Bilderna visar en utländsk strömkontakt, men hängaren är även anpassad till den nordiska modellen. Google Home Mini medföljer ej. I förpackningen Högtalarhängare Google Home 5 1 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Välj efter system / varumärke
  3. Google Home