Google Nest Hub II - Charcoal - Google Nest Hub Gen 2 – navet i ditt smarta hem
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

Google Nest Hub Gen 2 – navet i ditt smarta hem

Google Nest Hub II - Charcoal

  Art.nr: 1017499
  • Streama musik och videor
  • Styr dina smarta enheter
  • Somna till avslappnade ljud
  • Vakna lättare med gryningsalarmet
  • Visa recept i köket
Färg/Variant: Charcoal

1 149:-

Delbetala från 135:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Det här är Nest Hub Gen 2 från Google, mittpunkten i ditt hjälpsamma hem. Ställ Nest Hub Gen 2 i köket och be Google visa recept och spela upp musik, eller placera den i sovrummet och få hjälp med att varva ner när det är läggdags. Titta på din favoritserie medan du rullar köttbullar, eller håll koll på de senaste nyheterna medan du brygger morgonkaffet. Styr kompatibla enheter med rösten eller ett tryck; allt kan samlas i Google Nest Hub Gen 2. 

Be Google visa recept och spela musik via Nest Hub 2.

Navet i ditt uppkopplade hem

Google Nest Hub Gen 2 är kompatibel med över hundra smarta enheter, vilket gör det enkelt för dig att samla och styra alla dina smarta hem-grejer. Tänd lamporna eller höj volymen i rummet intill, eller be Google göra det åt dig. 

Samla familjen, digitalt och fysiskt

Nest Hub Gen 2 är det perfekta kontrollcentrat för din familj. Synka familjens kalendrar och skapa påminnelser, eller be Google meddela resten av familjen att middagen är klar via hemmets smarta högtalare. 

Låt Google Nest Hub 2 vara navet i ditt smarta hem.

Somna och vakna lättare med Nest Hub Gen 2 

Placera Google Nest Hub Gen 2 på nattduksbordet och njut av en god natts sömn. Sidan "Din kväll" hjälper dig att varva ned på kvällen och gör dig redo för nästa dag. Släck lamporna, sätt alarm och kolla schemat för morgondagen. Använd sedan nedräkningsfunktionen och avslappnande ljud för att somna lättare. På morgonen gör gryningsalarmet, som gradvis gör skärmen ljusare och höjer alarmvolymen, det lite lättare att vakna. Känner du ändå att du behöver tio minuter till innan du kan starta dagen räcker det att du vinkar med handen för att snooza alarmet. 

Gör Google Nest Hub 2 till en del av din kvälls- och morgonrutin.

Genomtänkt design, inifrån och ut

Tack vare den subtila designen passar Nest Hub Gen 2 in i alla rum. Skärmen anpassar sig till omgivningens ljus och är därför aldrig för mörk eller ljus. Den visar upp dina bästa bilder från Google Foto automatiskt, så att dina favoritbilder alltid visas i bakgrunden.