Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Nest Audio - smart högtalare som förenklar vardagen

Google Nest Audio - Chalk

  Art.nr: 1013840
  • Säg ”Hey Google” för att få hjälp
  • Ännu bättre ljud
  • Styr smarta enheter med rösten
  • Skapa ljudsystem
  • Tillverkad av återvunnet material
Färg/Variant: Chalk

990:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Säg Hej till Google Nest Audio. Den här smarta högtalaren låter dig lyssna på musik, fråga om vädret, nyheterna och mycket mer. Du kan skapa ett ljudsystem hemma med dina andra Nest-högtalare och lyssna på din favoritmusik med stereoljud så som den ska låta. Google Nest Audio är utformad för att smälta in i hemmet och göra din vardag enklare. Och den ser lika bra ut som den låter.

Allt handlar om ljudet.

Säg bara ”Hey Google, spela upp musik” så fylls rummet av kristallklar sång och kraftfull bas. Spela upp musik, radio, poddar och ljudböcker från de streamingtjänster du använder mest¹.  Nest Audio anpassar ljudet efter omgivningen och vad du lyssnar på så att musiken låter bättre, medan nyheter, poddar och ljudböcker hörs ännu tydligare.

Pricerunner ger Google Nest Audio betyget Bäst i test

Pricerunner utser Nest Audio till Bäst i Test

"Google Nest Audio, eller J2 som den kallas åtminstone internt hos Google, är en sedan länge välbehövlig uppdatering av Googles första smarta högtalare. I jämförelse med den högtalaren är allt nytt och omgjort och i alla fall utom ett till det bättre. En given vinnare av vår bäst i test-utmärkelse."

Läs hela testet här

M3 rekommenderar Google Nest Audio

En uppgradering av Google Home

"Nest Audio klår definitivt Google Home på ljudfronten. Vi får inte speciellt många nyheter överlag, men de förbättringar som finns – ljudkvaliteten och designen – är uteslutande positiva. Här är det mycket ljud för pengarna, och en viktig markering från Google i den allt hårdare konkurrensen med välljudande smarthögtalare. "

Läs hela testet här

Swedroid har testat Google Nest Audio

Swedroid har testat Google Nest Audio

"För den som söker en lättplacerad högtalare och som ställer högre krav på ljudet än vad både Nest Mini och Home kan prestera är Nest Audio ett bra alternativ med begränsad konkurrens i storleksklassen, särskilt i förhållande till prislappen."

Läs hela testet här

Streama media.

Streama låtar, radio, spellistor, poddar eller ljudböcker från de streamingtjänster du använder mest, till exempel YouTube Music, Spotify och TuneIn Radio¹. Be Google att pausa, byta spår och ändra volym. 

Det är enkelt att styra musik och media. Det är bara att använda rösten, Google Home-appen eller Nest-skärmarna. Och du kan konfigurera högtalargrupper och stereoljud i Google Home-appen.

Musik här. Musik där. Musik var du än är.

Skapa ett ljudsystem hemma och fyll alla rum med musik. Få stereoljud genom att parkoppla två Nest Audio-högtalare. Skapa högtalargrupper och lyssna överallt – du kan till och med lägga till fler högtalare efterhand. Nest Audio fungerar med andra högtalare och skärmar från Nest, Chromecast-kompatibla enheter och kompatibla högtalare. Och den är enkelt att konfigurera.

Stor hjälp hemma.

Du kan till exempel säga ”Hey Google, vad blir det för väder i helgen?” Fråga Google om nyheterna eller sporten. Få ditt schema uppläst, ring samtal eller ställ in timers och alarm. Eller få hjälp att få receptet uppläst medan du lagar mat och har kladdiga fingrar. Du kan till och med tända lampor och höja värmen². Allt med hjälp av rösten.

Nest Audio fungerar med hundratals kompatibla smarta enheter, som tv-skärmar, lampor, termostater och lås, från varumärken du gillar. Enheterna är enkla att konfigurera direkt i Google Home-appen.

Prata med familj och vänner.

Nest Audio hjälper dig att hålla kontakten. Säg bara ”Hey Google” om du vill sända ut meddelanden till alla Nest-högtalare och Nest-skärmar i hemmet. Använd Nest-högtalare som snabbtelefoner så att ni kan prata med varandra i olika rum. Och ring ljudsamtal via Duo³. 

Designad med omtanke. Med miljön i åtanke.

Nest Audio har inspirerats av ditt hem, så färgerna, storleken och formen har valts ut för att smälta in och passar in perfekt i alla rum. Den har även designats med hänsyn till miljön. Det yttre höljet är tillverkat av minst 70% återvunnen plast⁴.

För att använda Nest Audio krävs ett Wi-Fi-nätverk, ett eluttag i närheten, ett Google-konto och en kompatibel mobil enhet. Minimikrav för operativsystem finns på g.co/home/req. 

1. Prenumeration på musik-, pod- och andra tjänster kan krävas. 
2. Kompatibla smarta enheter krävs.
3. För att ringa samtal måste både du och personen du ringer till ha ett Google Duo-konto.
4. Höljet består av tyg, låda, silikonfot och några mindre delar.