Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Paketpris

Google Nest Hub och Mini 2nd Charcoal/ Charcoal

Google Nest Hub Charcoal och Google Nest Mini 2nd Charcoal

  Art.nr: P531
 • Tydlig display med ljussensor
 • Dubbla Far-Field-mikrofoner
 • Styrning för ditt smarta hem
 • Multiroom-stöd
 • Wi-Fi & Bluetooth

Färg/Variant:

Info

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Visa produktbeskrivning för:

 • Google Nest Hub Charcoal och Google Nest Mini 2nd Charcoal
 • Google Nest Hub Charcoal (Nordic Edition)
 • Google Nest Mini - Charcoal (Nordic Edition)
Google Google Nest Hub - 7" Smart Display med röstassistent

1 090:-

Vid alla tänkbara tillfällen kan du ta hjälp av Google Nest Hub för att på enklast möjliga sätt genom både ljud och visuellt ge dig svar på tal. Med denna Smart Display kan du lika lätt som en smart högtalare likt Google Home ställa frågor och få svar med rösten på språk som svenska och engelska - men du kan även navigera lika lätt genom beröring på dess pekskärm. 

Används för sig själv eller med andra smarta högtalare

Hub kan användas helt fristående uppkopplad mot ditt trådlösa hemnätverk. Du får full funktionalitet med röstassistenten som blir en perfekt hjälpreda i de flesta situationer.

Har du andra smarta högtalare som exempelvis Google Home kan du även använda denna som en egen enhet i ditt multiroom-system där du kan ha samma underhållning i alla rum.

Bästa mjukvaran från Google

För att göra din vardag enklare och trevligare får du även det bästa från Googles mjukvaror. Använd olika tjänster som Google Maps, Google Calendar, YouTube, eller varför inte ha bildspel på med dina egna bilder från Google Photos.

Varför inte använda den i köket när du bakar eller lagar mat. Få både recept uppläst och tillagningsprocessen i sig för att du utan handpåläggning kan få instruktioner upplästa även med söliga händer.

Tydlig skärm i alla rum

Med en integrerad ljussensor kan ljusstyrkan anpassas beroende på hur ljussättningen ser ut just där den är. I mörkare omständigheter krävs inte samma ljusstyrka men för att du lätt skall se allt på skärmen i ett rum med starkare ljus får du styrka och därmed en klarare bild.

Utmärkt ljudupptagning och ljudåtergivning

Genom användning av två Far-Field-mikrofoner får du häpnadsväckande bra ljudupptagning med intelligent mjukvara för röstigenkänning. Skulle du ha på musik eller annan underhållning kommer Google Assistant ändå svara på dina kommandon göra det du ber om - även på längre avstånd. Det finns även en knapp som låter dig stänga av mikrofonen när du inte vill att Google Nest Hub skall höra vad som sägs.

För att du skall få ett dynamiskt och trivsamt ljud även i uppspelningen av din favoritunderhållning finns olika högtalare för olika ändamål. En högtalare på 2" arbetar för att leverera hela frekvensbandet med klar diskant och dubbla 2" passiva baselelement ger dig ett utökat djup i ljudbilden.

Koppla ihop ditt smarta hem

Med möjlighet till styrning av enheter i ditt smarta hem tar du enkelt kontroll i denna intuitiva panelen. Kompatibel med över 10000 smarta enheter från över 1000 fabrikat runt om i världen får du nästintill oändliga möjligheter.

Styr allt från lampor, termostater och kameror till lås och gör allt enkelt i ett lättöverskådligt gränssnitt eller med rösten. Be om att öka värmen i hemmet innan du kliver upp, starta kaffebryggaren, tänd belysningen, starta robotdammsugaren eller be om att få se vad en monterad övervakningskamera ser just nu.

Du kan även skapa rutiner likt videon nedanför så olika kommandon startar upp en serie av olika händelser som aktiveras som du tidigare valt ut.

Sammankopplad med din kompatibla TV eller Chromecast kan du även exempelvis styra vad som skall streamas från olika streaming-tjänster samt starta och stänga av din TV med rösten.

Information och inspiration kring aktuella appar, möjligheter och system som är kompatibelt med Google Assistant hittar du här hos Google själva i ett nytt fönster i din webbläsare.

Google Google Nest Mini - smart högtalare för röststyrning

499:-

Google Nest Mini 2nd Generation är det senaste tillskottet bland Googles smarta högtalare. Starta din favoritspellista mitt i köksstöket eller sätt på TV:n utan att behöva sträcka dig efter fjärrkontrollen - med Nest Mini kan du styra ditt hem genom röststyrning tack vare Google-assistenten. Efterlängtade uppdateringar som fylligare bas och en smart adaptiv ljudkontroll gör denna puckformade smarthögtalare till ett mycket trevlig sällskap i hemmet. Med sin kompakta design och sitt inbyggda väggfäste kan du enkelt placera den i alla dina rum. 

Google Nest mini
M3 rekommenderar Google Nest Mini

M3 rekommenderar

M3 anser att Googles minsta hötalare har blivit ännu bättre.

"Google har släppt andra generationen av sin puckformade smarthögtalare. Både ljudet och användarvänligheten förbättras och gör Nest Mini till ett lysande alternativ i det smarta hemmet."

Läs mer här

Spela "La(r)ger than life" av Backstreet Boys

Google Nest Mini är en smart Bluetooth-högtalare med integrerad röstassistent som ger dig möjligheten att styra ditt hem genom enkla röstkommandon. Med stöd för multiroom kan du sammankoppla flera smarta högtalare och ta del av underhållning i flera rum samtidigt. Låt ditt hem fyllas av favoritlåten oavsett vilket rum du befinner dig i eller välj att spela upp olika spellistor i specifika rum. Njut av lite klassiskt i köket för att sedan ta sällskap av den bästa musiken från 90-talet i vardagsrummet. Du spelar enkelt upp musik från Spotify, Youtube eller andra appar. Möjligheterna är oändliga. Koppla upp den puckformade högtalaren till Wi-Fi för att sedan vara redo för att få hjälp i hela hemmet av Google-Assistenten. 

"Ok Google, vad kan du hjälpa mig med?"

Med den smarta Nest Mini kan du få hjälp med att skriva inköpslistor, styra belysningen i hemmet, sätta på TV:n eller varför inte ta reda på om du ska ta med ett paraply till jobbet imorgon? Listan kan göras lång. Med tre inbyggda mikrofoner kan du vara säker på att din högtalare kommer att höra dig. Fråga eller be om hjälp -  Google Nest Mini finns alltid där för dig. 

Google Nest mini

Fylligare ljud för musik

Google Nest Mini har fått en dubbelt så kraftig bas jämfört med den ursprungliga Mini. Du får nu ett fylligare, nyanserat ljud som är bättre anpassat till lyssning av musik och som låter bättre vid högre volymer. Den adaptiva ljudkontrollen justerar volymen på din smarta högtalare efter omgivningen.  Om det är mycket buller eller annat stök i bakgrunden höjs ljudet för att du ska kunna höra din musik utan avbrott. Perfekt för dig som vill ha sällskap av din Nest Mini när du exempelvis lagar mat, fixar i ordning dig i badrummet eller städar i hemmet.

Smidiga touchkontroller

För att styra volymen på din Google Nest Mini kan du, utöver din röst, använda de praktiska touchkontrollerna på sidan av den smarta högtalaren. När du närmar dig din högtalare med handen lyser två små LED-lampor upp för att visa var kontrollerna sitter. Med ett enkelt tryck på höger- eller vänsterkant justerar du därefter volymen upp och ned. Googles smarta högtalare är användarvänlig för alla i familjen. 

Google Nest mini

Placera Nest Mini där det passar dig

Med det inbyggda väggfästet kan du placera din Nest Mini där det passar dig. Häng den på väggen i köket eller lägg den smarta högtalaren på skrivbordet. Den flexibla designen gör högtalaren enkel att placera i alla rum, oavsett om det är på en plan yta eller om du vill sätta upp den på väggen. 

I förpackningen:

 • Google Nest Mini 2nd Gen.
 • Strömadapter och kabel
 • Snabbstartsguide
P531 Google Nest Hub Charcoal och Google Nest Mini 2nd Charcoal Google Home / Nest 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
 1. Smarta Hem
 2. Välj efter system / varumärke
 3. Google Home / Nest