Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Paketpris

Paket med Google Nest Audio och Mini

Google Nest Audio + Mini - Chalk

  Art.nr: P869
 • Säg ”Hey Google” för att få hjälp
 • Ännu bättre ljud
 • Styr smarta enheter med rösten
 • Skapa ljudsystem
 • Tillverkad av återvunnet material
Färg/Variant: Chalk
Charcoal
Charcoal  Chalk
Chalk
Chalk + Charcoal

1 480:-
1 290:-

Delbetala från 146:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Paket innehåller:

 • 1 st
  Google Home - Chalk
 • 1 st
  Google Nest Mini - Chalk (Nordic Edition)
Google Nest Audio - smart högtalare som förenklar vardagen

990:-

Säg Hej till Google Nest Audio. Den här smarta högtalaren låter dig lyssna på musik, fråga om vädret, nyheterna och mycket mer. Du kan skapa ett ljudsystem hemma med dina andra Nest-högtalare och lyssna på din favoritmusik med stereoljud så som den ska låta. Google Nest Audio är utformad för att smälta in i hemmet och göra din vardag enklare. Och den ser lika bra ut som den låter.

Allt handlar om ljudet.

Säg bara ”Hey Google, spela upp musik” så fylls rummet av kristallklar sång och kraftfull bas. Spela upp musik, radio, poddar och ljudböcker från de streamingtjänster du använder mest¹.  Nest Audio anpassar ljudet efter omgivningen och vad du lyssnar på så att musiken låter bättre, medan nyheter, poddar och ljudböcker hörs ännu tydligare.

Pricerunner ger Google Nest Audio betyget Bäst i test

Pricerunner utser Nest Audio till Bäst i Test

"Google Nest Audio, eller J2 som den kallas åtminstone internt hos Google, är en sedan länge välbehövlig uppdatering av Googles första smarta högtalare. I jämförelse med den högtalaren är allt nytt och omgjort och i alla fall utom ett till det bättre. En given vinnare av vår bäst i test-utmärkelse."

Läs hela testet här

M3 rekommenderar Google Nest Audio

En uppgradering av Google Home

"Nest Audio klår definitivt Google Home på ljudfronten. Vi får inte speciellt många nyheter överlag, men de förbättringar som finns – ljudkvaliteten och designen – är uteslutande positiva. Här är det mycket ljud för pengarna, och en viktig markering från Google i den allt hårdare konkurrensen med välljudande smarthögtalare. "

Läs hela testet här

Swedroid har testat Google Nest Audio

Swedroid har testat Google Nest Audio

"För den som söker en lättplacerad högtalare och som ställer högre krav på ljudet än vad både Nest Mini och Home kan prestera är Nest Audio ett bra alternativ med begränsad konkurrens i storleksklassen, särskilt i förhållande till prislappen."

Läs hela testet här

Streama media.

Streama låtar, radio, spellistor, poddar eller ljudböcker från de streamingtjänster du använder mest, till exempel YouTube Music, Spotify och TuneIn Radio¹. Be Google att pausa, byta spår och ändra volym. 

Det är enkelt att styra musik och media. Det är bara att använda rösten, Google Home-appen eller Nest-skärmarna. Och du kan konfigurera högtalargrupper och stereoljud i Google Home-appen.

Musik här. Musik där. Musik var du än är.

Skapa ett ljudsystem hemma och fyll alla rum med musik. Få stereoljud genom att parkoppla två Nest Audio-högtalare. Skapa högtalargrupper och lyssna överallt – du kan till och med lägga till fler högtalare efterhand. Nest Audio fungerar med andra högtalare och skärmar från Nest, Chromecast-kompatibla enheter och kompatibla högtalare. Och den är enkelt att konfigurera.

Stor hjälp hemma.

Du kan till exempel säga ”Hey Google, vad blir det för väder i helgen?” Fråga Google om nyheterna eller sporten. Få ditt schema uppläst, ring samtal eller ställ in timers och alarm. Eller få hjälp att få receptet uppläst medan du lagar mat och har kladdiga fingrar. Du kan till och med tända lampor och höja värmen². Allt med hjälp av rösten.

Nest Audio fungerar med hundratals kompatibla smarta enheter, som tv-skärmar, lampor, termostater och lås, från varumärken du gillar. Enheterna är enkla att konfigurera direkt i Google Home-appen.

Prata med familj och vänner.

Nest Audio hjälper dig att hålla kontakten. Säg bara ”Hey Google” om du vill sända ut meddelanden till alla Nest-högtalare och Nest-skärmar i hemmet. Använd Nest-högtalare som snabbtelefoner så att ni kan prata med varandra i olika rum. Och ring ljudsamtal via Duo³. 

Designad med omtanke. Med miljön i åtanke.

Nest Audio har inspirerats av ditt hem, så färgerna, storleken och formen har valts ut för att smälta in och passar in perfekt i alla rum. Den har även designats med hänsyn till miljön. Det yttre höljet är tillverkat av minst 70% återvunnen plast⁴.

För att använda Nest Audio krävs ett Wi-Fi-nätverk, ett eluttag i närheten, ett Google-konto och en kompatibel mobil enhet. Minimikrav för operativsystem finns på g.co/home/req. 

1. Prenumeration på musik-, pod- och andra tjänster kan krävas. 
2. Kompatibla smarta enheter krävs.
3. För att ringa samtal måste både du och personen du ringer till ha ett Google Duo-konto.
4. Höljet består av tyg, låda, silikonfot och några mindre delar.

Google Google Nest Mini - smart högtalare för röststyrning

490:-

Google Nest Mini 2nd Generation är det senaste tillskottet bland Googles smarta högtalare. Starta din favoritspellista mitt i köksstöket eller sätt på TV:n utan att behöva sträcka dig efter fjärrkontrollen - med Nest Mini kan du styra ditt hem genom röststyrning tack vare Google-assistenten. Efterlängtade uppdateringar som fylligare bas och en smart adaptiv ljudkontroll gör denna puckformade smarthögtalare till ett mycket trevlig sällskap i hemmet. Med sin kompakta design och sitt inbyggda väggfäste kan du enkelt placera den i alla dina rum. 

Google Nest mini
M3 rekommenderar Google Nest Mini

M3 rekommenderar

M3 anser att Googles minsta hötalare har blivit ännu bättre.

"Google har släppt andra generationen av sin puckformade smarthögtalare. Både ljudet och användarvänligheten förbättras och gör Nest Mini till ett lysande alternativ i det smarta hemmet."

Läs mer här

Spela "La(r)ger than life" av Backstreet Boys

Google Nest Mini är en smart Bluetooth-högtalare med integrerad röstassistent som ger dig möjligheten att styra ditt hem genom enkla röstkommandon. Med stöd för multiroom kan du sammankoppla flera smarta högtalare och ta del av underhållning i flera rum samtidigt. Låt ditt hem fyllas av favoritlåten oavsett vilket rum du befinner dig i eller välj att spela upp olika spellistor i specifika rum. Njut av lite klassiskt i köket för att sedan ta sällskap av den bästa musiken från 90-talet i vardagsrummet. Du spelar enkelt upp musik från Spotify, Youtube eller andra appar. Möjligheterna är oändliga. Koppla upp den puckformade högtalaren till Wi-Fi för att sedan vara redo för att få hjälp i hela hemmet av Google-Assistenten. 

"Ok Google, vad kan du hjälpa mig med?"

Med den smarta Nest Mini kan du få hjälp med att skriva inköpslistor, styra belysningen i hemmet, sätta på TV:n eller varför inte ta reda på om du ska ta med ett paraply till jobbet imorgon? Listan kan göras lång. Med tre inbyggda mikrofoner kan du vara säker på att din högtalare kommer att höra dig. Fråga eller be om hjälp -  Google Nest Mini finns alltid där för dig. 

Google Nest mini

Fylligare ljud för musik

Google Nest Mini har fått en dubbelt så kraftig bas jämfört med den ursprungliga Mini. Du får nu ett fylligare, nyanserat ljud som är bättre anpassat till lyssning av musik och som låter bättre vid högre volymer. Den adaptiva ljudkontrollen justerar volymen på din smarta högtalare efter omgivningen.  Om det är mycket buller eller annat stök i bakgrunden höjs ljudet för att du ska kunna höra din musik utan avbrott. Perfekt för dig som vill ha sällskap av din Nest Mini när du exempelvis lagar mat, fixar i ordning dig i badrummet eller städar i hemmet.

Smidiga touchkontroller

För att styra volymen på din Google Nest Mini kan du, utöver din röst, använda de praktiska touchkontrollerna på sidan av den smarta högtalaren. När du närmar dig din högtalare med handen lyser två små LED-lampor upp för att visa var kontrollerna sitter. Med ett enkelt tryck på höger- eller vänsterkant justerar du därefter volymen upp och ned. Googles smarta högtalare är användarvänlig för alla i familjen. 

Google Nest mini

Placera Nest Mini där det passar dig

Med det inbyggda väggfästet kan du placera din Nest Mini där det passar dig. Häng den på väggen i köket eller lägg den smarta högtalaren på skrivbordet. Den flexibla designen gör högtalaren enkel att placera i alla rum, oavsett om det är på en plan yta eller om du vill sätta upp den på väggen. 

I förpackningen:

 • Google Nest Mini 2nd Gen.
 • Strömadapter och kabel
 • Snabbstartsguide