Dimbar utomhuslykta till Philips Hue-system

Philips Hue Appear Wall Lantern

  Art.nr: 1011076
  • Ansluts till din Hue-brygga
  • Välj bland 16 miljoner färger
  • IP44-klassning
  • Tillverkad av formpressad aluminium
  • Fungerar med Google Assistant & Apple Homekit

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Utvidga ditt Philips Hue-system och njut av smart belysning utomhus Philips Hue Appear Wall Lantern. Inuti lyktan sitter två glödlampor med färgstöd, som ger dig möjlighet att välja mellan 16 miljoner färger. Använd din utomhuslykta som ett sätt att transformera din entré till något likt en festlokals, och hitta den mest stämningsfulla belysningen för varje tillfälle. Lyktan är kapslingsklassad enligt IP44 och självklart konstruerad av högkvalitativa material som garanterar god prestanda i utomhusmiljöer.

Anslut till din Hue-brygga

Eftersom det inte medföljer någon Hue-brygga så krävs det att du redan har en sådan för att du ska kunna ansluta lyktan till ditt belysningssystem. När lyktan är ansluten till din brygga så kan du styra den, precis som alla andra Hue-lampor, via Philips Hue-appen.

Två trianglar av ljus

En ljusstråle går uppåt ur lyktan och en går nedåt. Det ljusstrålarna har gemensamt är att båda två bildar en triangel av ljus på ytan bakom. Du väljer själv vilken ljusstyrka och färg trianglarna skall ha och har alla möjligheter att ändra färg efter tillfälle.

IP44-klassning

Utomhuslyktan är, som namnet antyder, framtagen för utomhusbruk. Således tar Philips förstås inga risker vad gäller kapslingsklassning. IP44 är en kapslingsklass som garanterar att produkten är striltät. I testet så utsätts produkten för 10 liter strilande vatten per minut, i fem minuter. Slutsatsen är helt enkelt att produkten inte kommer ha några problem att verka utomhus, där regnstänk annars kan vara en stor fara.

Släcks när du åker, tänds när du kommer hem

Med Philips Hue får du tillgång till mängder av inställningar. Bland annat kan du sätta upp scheman som gör att din belysning automatiskt tänds eller släcks vid den valda tidpunkten. Du har också möjlighet att slå på Hem-läge, som tänder all belysning, eller Borta-läge, som släcker all belysning. Det tredje alternativet är att låta Hue-appen dra nytta av din smartphones position. Så snart den känner att du kommer hem så tänds alla lampor automatiskt och ger dig ett ljust välkomnande.

Google Assistant

Philips Hue är kompatibelt med Google Assistant. Styr din belysning med rösten, så behöver du varken leta efter strömbrytare eller leta reda på mobilen.  

Kompatibel med Apple HomeKit

Philips Hue-bryggan är dessutom kompatibel med Apple HomeKit-teknik. Be Siri slå på eller dimma lamporna eller hämta förinställningar utan att trycka på en enda knapp. Via tredjepartsappar kan du till och med koppla lamporna till andra Apple HomeKit-aktiverade enheter.

Hue-bryggan säljs separat eller i paket med Hue-lampor.

1011076 Philips Philips Hue Appear Wall Lantern 915005842801 Utvidga ditt Philips Hue-system och njut av smart belysning utomhus Philips Hue Appear Wall Lantern. Inuti lyktan sitter två glödlampor med färgstöd, som ger dig möjlighet att välja mellan 16 miljoner färger. Använd din utomhuslykta som ett sätt att transformera din entré till något likt en festlokals, och hitta den mest stämningsfulla belysningen för varje tillfälle. Lyktan är kapslingsklassad enligt IP44 och självklart konstruerad av högkvalitativa material som garanterar god prestanda i utomhusmiljöer. Anslut till din Hue-brygga Eftersom det inte medföljer någon Hue-brygga så krävs det att du redan har en sådan för att du ska kunna ansluta lyktan till ditt belysningssystem. När lyktan är ansluten till din brygga så kan du styra den, precis som alla andra Hue-lampor, via Philips Hue-appen. Två trianglar av ljus En ljusstråle går uppåt ur lyktan och en går nedåt. Det ljusstrålarna har gemensamt är att båda två bildar en triangel av ljus på ytan bakom. Du väljer själv vilken ljusstyrka och färg trianglarna skall ha och har alla möjligheter att ändra färg efter tillfälle. IP44-klassning Utomhuslyktan är, som namnet antyder, framtagen för utomhusbruk. Således tar Philips förstås inga risker vad gäller kapslingsklassning. IP44 är en kapslingsklass som garanterar att produkten är striltät. I testet så utsätts produkten för 10 liter strilande vatten per minut, i fem minuter. Slutsatsen är helt enkelt att produkten inte kommer ha några problem att verka utomhus, där regnstänk annars kan vara en stor fara. Släcks när du åker, tänds när du kommer hem Med Philips Hue får du tillgång till mängder av inställningar. Bland annat kan du sätta upp scheman som gör att din belysning automatiskt tänds eller släcks vid den valda tidpunkten. Du har också möjlighet att slå på Hem-läge, som tänder all belysning, eller Borta-läge, som släcker all belysning. Det tredje alternativet är att låta Hue-appen dra nytta av din smartphones position. Så snart den känner att du kommer hem så tänds alla lampor automatiskt och ger dig ett ljust välkomnande. Google Assistant Philips Hue är kompatibelt med Google Assistant. Styr din belysning med rösten, så behöver du varken leta efter strömbrytare eller leta reda på mobilen.   Kompatibel med Apple HomeKit Philips Hue-bryggan är dessutom kompatibel med Apple HomeKit-teknik. Be Siri slå på eller dimma lamporna eller hämta förinställningar utan att trycka på en enda knapp. Via tredjepartsappar kan du till och med koppla lamporna till andra Apple HomeKit-aktiverade enheter.Hue-bryggan säljs separat eller i paket med Hue-lampor. Philips Hue 5 1 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
  1. Smarta Hem
  2. Välj efter system / varumärke
  3. Philips Hue